2019 Mezuniyet saç modelleri

Hayatınızın en önemli günlerinden biri olan mezuniyet gününüzde saçlarınızı cool ve gösterişli bir şekilde yapmak istiyorsanız mutlaka sezonun modasına bir göz atmalısınız. Bu sayede hem elbiseniz hem de makyajınızla uyumlu bir şekilde yapılacak olan saçlarınız sayesinde mezuniyetin en dikkat çeken kızı siz olabilirsiniz. Peki 2019 Mezuniyet saç modellerinde neler var? Cevabı yazımızda.

Mezuniyet gecenizde birbirinden şık saç modelleriyle en güzel fotoğrafları siz çektirebilirsiniz. Bu yıl mezuniyet saç modellerinde hem birbirinden farklı aksesuarlar hem de örgüler moda olacak. Saçlarınızın cool havasıyla tüm gününüzün muhteşem geçmesini sağlayacak olan bu modeller, özel günlerde de kullanabileceğiniz türden. 2019 yılının en trendy mezuniyet balosu saç modellerini öğrenmek için geç kalmayın. Lise veya üniversite mezuniyetinizin yaklaştığı günlerde siz de bir yerden saç modelleriyle ilgili araştırma yapmaya başladıysanız hazırladığımız bu içerikten ilham alabilirsiniz.

mezuniyet saç modelleri

mezuniyet saç modelleri

Uzun saçlara sahip olanlar için saç aksesuaları bu yıl vazgeçilmez olacak. Nişan, düğün veya mezuniyet günlerinde saçların orta kısmından itibaren kullanabileceğiniz bu aksesuarlar hem cool hem de şık bir hava katıyor. Saçlarınızın alt kısımlarını maşa yapıp, üst kısmını da aksesuarla taçlandırdıktan sonra siz de çok beğeneceksiniz. 

SEZONUN EN GÜZEL MEZUNİYET MAKYAJINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

Örgü mezuniyet saç modelleri

Örgü mezuniyet saç modelleri

Örgü yıllardır eskimeyen ve modası hiç geçmeyen saç modelleri arasında yer alıyor. Kına gecelerinden gelinler için bile hazırlanabilen en güzel örgüler artık mezuniyetlerinde vazgeçilmezi haline geliyor. 2019 yılının zarif modellerinden bir olan ense örgü, kep takacaklar içinde oldukça kolay olacak.

2019 mezuniyet saç modellerinde nele rvar

2019 mezuniyet saç modellerinde nele rvar

2019 yılının en özel saç modelleri arasında enseden toplanan muhteşem bir at kuyruğu var. Havalı bir model olan bu muhteşem saç, adeta oradan başlanan dağınık örgü ile farklı bir boyuta taşınıyor. Uçuş uçuş bir elbiseyle kombin edebileceğiniz ve hafif bir makyajla kombinleyebilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0