Terramycin(Teramisin) krem nedir? Terramycin nasıl kullanımı! Terramycin ne işe yarar?

Uzun yıllardır bilinen, eczane çantalarında mutlaka bulunan Terramycin(Teramisin) krem, tekrar meşhur oldu. Ekonomik açıdan son derece hesaplı olan Terramycin(Teramisin) kremi araştırarak yaralarınızı iyileştirmek için kullanmalısınız. Peki Terramycin(Teramisin) kremin cilde faydaları neler? Terramycin(Teramisin) krem nasıl kullanılır? Terramycin(Teramisin) krem fiyatı nedir? Tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Çok uzun yıllardır eczanelerde satılan Terramycin(Teramisin) krem; vücutta oluşan şişkinliklerden kızarıklara kadar birçok sorunu ortadan kaldıran ve bunu yaparken kısa bir süre harcayan deri kremidir. Sivilce, iltihap, yara, yanık, bakteri enfeksiyonları, vücut kızarıklığı gibi sorunlarla baş eden bu krem, derinin üst tabakası oluşan kabarcıklar ya da toplanması gibi yaraları hızlıca iyileştirir. Gözden kaçan durumlar sonucu ufak bir darbe sonrasında oluşan yaraları iyileştiren Terramycin(Teramisin) krem, son günlerde iltihaplı sivilcelerde ve çıbanlarda kullanılıyor. Çok kısa sürede sonuç vermesiyle kullanılan kremi bu sorunlardan herhangi biriyle karşılaşan kişiler kullanmalıdır. 

terramycin krem

terramycin krem

Etken maddesi, Oksitetrasiklin hidroklorür ve Polimiksin B sülfat bulunan Teramisin krem, bunun yanında sıvı petrolatum ve beyaz petrolatum iki tane yardımcı madde içerir. Yumuşak sarı homojen bir rengi olan Teramisin krem, topikal olarak kullanılan antibiyotik grubuna girmektedir. 

Aşağıdaki sorunlardan biriyle karşılaştığınızda kullanabilirsiniz;

  • - Büyük çıbanların tedavisinde,
  • - Ciltte oluşan iltihaplarda ve iltihaplı durumlarda,
  • - Dudak çatlaklarının tedavisinde,
  • - Uçuk tedavisinde,
  • - Ciltte oluşan yara ve çizik tedavisinde,
  • - Böcek ve arı sokma tedavisinde,
  • - Sivilce(akne) tedavisinde,
  • - Kulakta oluşan yara tedavisinde,
  • - Çok enfeksiyon olan yaraların tedavisinde kullanılabilir.

TERRAMYCİN MERHEM NASIL KULLANILIR?

Terramycin kremi uygulayacağınız bölgenin temiz olduğundan emin olduktan sonra kremi parmak uçlarınızla bölgeye sürün. Daha sonra gazlı bezle kapatarak, hijyenik kalmasını sağlayın.

Gün içerisinde 2 defa uygulanması yeterli olan bu kremi yara iyileşinceye kadar kullanabilirsiniz.

TERRAMYCİN MERHEM YAN ETKİLERİ

TERRAMYCİN MERHEM YAN ETKİLERİ

TERRAMYCİN MERHEMİN FİYATI NEDİR?

Terramycin(Teramisin) kremin 2024 itibariyle fiyatı 83,64 TL 'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 80

Neşe Kıdış 5 ay önce

Bende göz kapağı amaliyatı oldum terramycın kullandım ameliyat dikişlerime ödeme çok iyi geldi çok güzel terramycın bitti şimdi iz kalmasın diye hangi kıremi önerirsiniz

Toplam 1 beğeni

beyza 8 ay önce

alnımda güneş kararması yanığı var etki eder mi?

Merve 11 ay önce

Ben kulağımı deldirdim dokunduğum için iltihap kaptı bi tanıdık abi bu ilacı önderdi 1-2 gündür kullanıyorum biraz şişi indi çok iyi bir ilaç

Toplam 1 beğeni

Erdinc 1 yıl önce

Burun mukoza veya burun kanaması burun içi yarasına iyi gelir mi

Toplam 2 beğeni

Müge 1 yıl önce

Ocak 2023 itibariyle fiyatı 55 TL

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun