Evde Liquid Keratin bakımı nasıl yapılır? Liquid Keratin hakkında her şey...

Saçlarınızın cansız, mat ve kötü görünmesine elveda demeye hazır mısınız? Sizleri son zamanların en başarılı keratin markası olan Liquid Keratin ile tanıştırıyoruz. Saç köklerinden uçlarına kadar etki eden Liquid Keratin'i denemek için hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, boya ve işlem görmüş her iki saçtan birinde yıpranma, kırık, yanma, kopma, sertlik, kuruluk, matlık, zor taranma, yavaş uzama ve dökülme gibi önemli sorunlar var. Fakat ne yazık ki şuanda bu tür problemlerde saçları kesmekten başka hiçbir çözüm yolu olmadığını herkes söylüyor. Evet, bu düne kadar doğruydu. Fakat ilk defa Liquid Keratin markası, geliştirdiği bio-teknolojik çalışmalarıyla, patentli ve doğal keratin içeren ürünleriyle bu sorunu kökünden çözmeyi başardı.

 

 

 

 

 

Liquid keratin bakımı

PEKİ EVDE LIQUID KERATIN BAKIMI İLE KUAFÖRDE YAPILAN KERATIN BAKIMI ARASINDAKİ FARKLAR NELERDİR?

Biliyorsunuz kuaförlerde keratin bakımı yapılırken özellikle eldiven ve maske kullanılır. Bunun nedeni; içerisinde formaldehit denilen çok tehlikeli ve zararlı bir kimyasal madde bulunması. İşte Liquid Keratin ürünlerinde, bu gibi zararlı kimyasal maddelerin zerresi dahi bulunmuyor. Katkısız keratin içeren formülü ile emziren veya hamile kadınlar ve çocuklar da güvenle, rahatlıkla kullanabiliyor. 

Liquid keratin bakımı nereden alınır

LIQUID KERATIN FAYDALARI 

Liquid Keratin özellikle yıpranmış, yanmış, yavaş uzayan ve koparak dökülen saçlarda çok etkili sonuç veriyor. Ayrıca bu tür saçlarda kırık, sertlik, matlık ve zor taranma gibi ciddi problemler var. Ürünleri set olarak aldığınızda, bu tür problemleri kökünden halletmiş oluyorsunuz.  Saçınız daha sağlıklı pürüzsüz, parlak, yumuşak ve ipeksi oluyor. Hem daha hızlı uzuyor hem de kopma, kırılma ve dökülmeler sona eriyor. Bunun yanında; kabarma ve zor taranma problemi ortadan kalkıyor.

Liquid keratin bakımı faydaları

LIQUID KERATIN AYRICALIĞI

Liquid Keratin’i, diğer markalardan ayıran en büyük özelliği, %100 katkısız keratin içermesi. Diğer keratin bakım setleri gibi 15 günde akıp gitmiyor, saçları kalıcı ve kesin olarak tamir edebiliyor, yıllarca etkisi kaybolmuyor. Deniz suyunda, havuz suyunda hatta sülfatlı ve tuzlu şampuanla dahi asla etkisini kaybetmiyor. Bunun en önemli sebebi ise Liquid Keratin, bilinen diğer keratin bakım setleri ve kuaförde uygulanan bakımlar gibi içeriğinde sentetik ve silikon madde bulundurmaması ve tamamen saf keratin içeriyor olmasıdır.
Liquid Keratin setlerinin içerisinde bulunan şampuan, krem, maske ve serumlarından her biri tek başına dahi kullanıldığında mükemmel sonuç veriyor. Diğer markalarda ise bir ürün iyi sonuç verirken diğer ürünlerin hiçbir etkisi olmuyor ve boşuna para harcamış oluyoruz. 

Ayrıca Liquid Keratin firması 7/24 uzman desteği veriyor. Kullanma talimatını gönderiyor, sorularınıza canlı destek veriyor.  Çok ilgili bir firma. Yani ‘’ürünleri ben sattım artık başının çaresine bak’’ demiyor. Ne zaman arasanız ilgileniyor, yardımcı oluyor, çözüm yolları gösteriyor. Saçınızdan tam sonuç alana kadar iletişimini kesmiyor.  Bu da müşteri memnuniyetin çok yüksek olmasını sağlıyor. 

Yanan saçlar için keratin bakımı seti

LIQUID KERATIN KALİTESİ

Liquid Keratin markasının iki adet Türk Patent belgesi var. Daha sonra firma bununla da yetinmeyip, ürünün kalitesini bir kalite daha arttırmak için Uluslararası Patentini de almış durumda. Yani 3 adet patent belgesi var.

Ayrıca çok köklü ve güvenilir bir firma olması, yapılan araştırmalarda bir çok güvenilir platformda mutlu müşteri yorumları olması çok önemli. Çünkü internette, bilmediğimiz ve tanımadığımız kapalı kutu birçok işe yaramaz ürün satılıyor. Oysa Liquid Keratin 2014 yılından beri yükselen yıldızıyla müşteri memnuniyetini sürekli arttıran bir grafik çiziyor. 
Fakat bu arada şuna dikkat etmeniz gerekir. Her sektörde olduğu gibi Liquid Keratin’in bu başarısından sonra taklit firmalar oldukça çoğaldı. Benzer ürünler, benzer isimler ve benzer sloganlarla örneğin; saf keratin, doğal keratin, katkısız keratin, keratin sütü gibi ifadelerle yanıltıcı ve aldatıcı ürünler piyasada çoğalmaya başladı. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Çünkü Liquid Keratin ürünlerinin kalitesini hiçbir üründe bulamıyorsunuz. Liquid Keratin bu seviyeye gelene kadar kuaförlerde uygulamalar yapılarak binlerce hasarlı, yıpranmış saçlar üzerinde olumlu sonuç alınarak üretilmiş.

saf keratin serum seti

Bunun doğal sonucu olarak kullanan insanlar tekrar satın alıyor. Bu da gösteriyor ki, Liquid Keratin gerçekten işe yarıyor.  Çünkü tekrar almak ve kullanmak memnuniyetin yüksek olduğunu gösteriyor. Ayrıca ‘’acaba olumlu sonuç alabilir miyim?’’ gibi tereddütleri akıldan siliyor.  Zaten firma kesin sonuç vaadinde bulunuyor ve ürünlere garanti veriyor.

keratin bakım seti mega

LIQUID KERATIN SAÇA UYGULAMA ŞEKLİ

Şimdi sizlere Keratin Botoks’u saçınıza uygularken dikkat edilmesi gereken bazı konulardan bahsedeceğim. Liquid Keratin ürünlerini özellikle daha önce kalıcı brezilya fönü ve saç bakım yağı tarzında yapılan bakımlardan sonra yapılmaması tavsiye ediliyor. Çünkü bu tür bakımlarda, saça bolca sentetik ve silikon yükleyerek, pres yapılarak saç pulları baskı altına alınıyor ve aralıkları tıkanıyor. Yağlar ise saçta bol miktarda nem bıraktığı için keratin proteinlerinin saça kaynamasına engel oluyor. Ancak brezilya fönü ya da kalıcı keratin bakımı ve yağların etkisi azaldıktan sonra saf keratin proteinlerinin uygulanması daha verimli oluyor. Bu problemler olmadıktan sonra Liquid Keratin bakımının artık saçınızdaki faydalarını görmeye hazır olabilirsiniz.

1- Öncelikle saçlar iki defa tuzsuz, sülfatsız ve parabensiz keratin şampuanla yıkanır. Havluyla ya da kurutma makinesi ile tamamen kurutulur. 
2- Tamamen kuruyan saça Liquid Keratin serumdan yetecek kadar bir kaba konulur ve boya yapar gibi dipler hariç her yerine sürülür. (Eğer saçınız uzunsa ve ürün yetmediyse, diğer şişeden takviye yapılır. Artan miktarı diğer kullanıma saklayabilirsiniz.) 
3- Çok yıpranmış, tiftik olmuş saçlar söz konusu olursa; bu tür saçlarda bekleme esnasında saç telleri birbirine yapışmaması için ıslakken ara sıra tarakla taramak faydalı oluyor. Saçlar ıslakken üzerine yatmamak ve saçı toplamamak gerekiyor. Bu şekilde saçlar düz bir şekilde kurumaya bırakılır.
4- Saçlar kendi halinde tamamen kuruduktan sonra, bir defa bol suyla durulanır. Ardından fazla suyu alınır. 
5- Fazla suyu alınmış saça bu defa dipler hariç keratin maskesi uygulanır. 10 dakika beklenir, durulanır.
6- Tekrar fazla suyu alınır. Bu defa saçta kalan Keratin Bakım Kreminden dipler hariç her yerine uygulanır. Fakat durulama yapılmaz. Bu şekilde işlem tamamlanmış olur. 

evde keratin bakımı saç maskesi

Çok yıpranmış saçlar için ortalama 3 günde bir uygulamaya devam edilmesi tavsiye ediliyor. İsteyen daha sık ya da daha seyrek aralıklarla uygulayabilir. 

Bu şekilde saçlar toparlanana kadar keratin yüklemesine devam edilir. Keratin şampuan ve kremi her gün, keratin maskesi ise isteğe göre haftada 1-2 defa uygulanabiliyor.
Keratin bakımı hem boyadan önce hem boyadan sonra yapılabiliyor. Boyadan önce yapmanız, zayıf saçlarınızı koruma altına alması ve güçlendirmesi bakımından daha faydalı oluyor.

saç çıkaran titanyumlu keratin bakım seti

KERATIN BAKIM FİYATLARI

Şehirlere, semtlere ve kuaför salonlarının kalitesine göre bir seans keratin yükleme 200-500 TL arasında değişiyor. Bu parayla, Liquid Keratin ile 6 kat keratin bakımı yapılabiliyor ve setin diğer ürünleri aylarca fazlasıyla yetiyor.  Örneğin; keratin maskesi 4-5 ay, keratin şampuanı ve keratin kremi 3 ay yetiyor ve etkisini kaybetmiyor.

keratin bakımı şampuanı katkısız

Üstelik kullanımı çok kolay. Yani kuaföre gidip yüksek ücretler ödemenize gerek kalmıyor. Herkes evinde çok kolay bir şekilde uygulayabiliyor. Saatlerce ve defalarca bakım yapmanıza ve para harcamanıza gerek kalmıyor. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

deniz 1 yıl önce

saçlarım boyadan sonra yanmıştı ve yıpranmıştı arkadaşımın tavsiyesi ile liquid keratin kullanmaya başladım çok memnunum saçlarımı eski sağlıkı haline geri çevirdi

Zeki Durmazlar 2 yıl önce

Saç bakımına önem veren biriyim. Bir erkek olarak liquid keratinin tüm bakım ürünlerini tek tek aldım ve denedim. Ürünler vaat etiğini yerine getiriyor, çok işe yaradı, zaten doğal olması beni çekti. Verdiğim paraya değdi, hatta bitince tekrar alırım.

nergiz 2 yıl önce

ürünler gerçekten çok güzel....açıkçası ilk duyduğumda pek güvenmemiştim ancak saçlarım için denemeye değer diye düşünüp paraya kıyıp aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim. saçlarımda oluşan açıklıkları kapatması yetmezmiş gibi var olan saçlarımı da sapasağlam yaptı.

Pınar E. Özkırca 3 yıl önce

Evet ürünler başarılı, bu yüzden doğum gününde kocam için de saçında azar azar açılmalar olunca titanyumlu likid keratin setini hediye aldım o da çok sevindi sanırım dökülme durdu ama daha saç çıkması için zaman erken.

Tülay 3 yıl önce

süpppperrrr..... Ben bu markaya aboneyim. saçlarım ışıl ışıl oldu.

Yorumların Tümünü Okuyun