Timuçin Esen: Müslüm rolü için her şeyi göze aldım

Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filminde, başrolü oynayan Timuçin Esen filme dair duygularını anlattı.

Geçtiğimiz günü vizyona giren Müslüm filmi daha ilk günlerden rekor kırmaya başladı. Sosyal medyadan filme dair birçok olumlu eleştiriler gelmeye başladı. Müslüm Gürses'in acılar dolu hayatını anlatan filmde, Müslüm karakterini oynayan başarılı oyuncu Timuçin Esen çekimlere dair ilk kez konuştu. 

Esen Müslüm Gürses'i dinlemediğini farklı bir müzik zevkinin olduğunu söyledi. Daha önce Müslüm Gürses'le tanışmayan oyuncu Esen, Müslüm'ü oynarken onunla tanıştığını ve bu durumun onu çok etkilediğini belirtti. Ayrıca her şeyi göze alarak rolü kabul ettiğini şu sözlerle anlattı: "Tabii ki çok riskli bir rol. Ama hayranlarının tepkisini düşünerek bu iş yapılırsa çok sağlıklı olmaz. Ben karaktere sadık kalmak, mahcup olmamak üzere yola çıktım. Gerçekten işin içine girdikçe de çok bağlandığım bir karakter oldu."

Muhterem hanıma karakterin gerçekliğine sadık kalacağı sözü veren Esen, Muhterem Hanım’la ilk görüştüğünde ona "İnşallah galada beraber izleyeceğiz, birbirimize sarılıp ağlayacağız" söylediğini açıkladı. 

Müslüm Gürses'in yıllarca beraber çalıştığı Burhan Bayar'la hem ses hemde sahne performanslarını çalıştığını ayrıca belirtti.  

Müslüm Gürses kimdir? Hayat hikayesi ve biyografisi...

İLİŞKİLİ HABER

Müslüm Gürses kimdir? Hayat hikayesi ve biyografisi...
''Müslüm'' filmine dev bütçe yatırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

''Müslüm'' filmine dev bütçe yatırıldı!
'Müslüm'ün galasında gözyaşları sel oldu!

İLİŞKİLİ HABER

'Müslüm'ün galasında gözyaşları sel oldu!
Miss Turkey 2018 2.’si Tara'dan duygusal paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Miss Turkey 2018 2.’si Tara'dan duygusal paylaşım
Arda Turan 41 koç kestirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan 41 koç kestirdi!
Mehmet Ali Erbil'den kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'den kötü haber!

BİR YORUM YAPIN 14

Selma 5 yıl önce

Timuçin Esen ... nasıl muhteşem bir oyunculuğun varmış senin oynamamış yaşamış sanki Müslüm Gürses olmuş hayatımda hiç Öüslüm Gürsesi dinlemeyen ben sürekli Timuçin Esenin filmdeki şarkılarını dinliyorum

Fatma 5 yıl önce

Müslüm 2 cekilsin daha derinlere girilsin bu filimde teyt gecilmis ama izlemeye değer

Mehmet 5 yıl önce

Flmi izlemenizi tavsiye ederim. Tamamen yaşanılan gerçek hayatın anlatıldığı flm o flmde anlatılan her şeyin daha fazlasını Müslüm Gürses yaşadı. Babası Annesini ve kardeşini öldürdü bu gerçek hikaye değil Adanalı olanlar bilir gerçek olduğunu. Halen daha Flmin etkisindeyim her gece Müslümün şarkılarını seslendiren Timuçin eseni dinliyorum Ne Karaymış Şu Alnımın Yazısı ve Taşa Verdim Yanımı bu şarkıları dinlerken kendinizi yaşadığınız hayatı bulacaksınız. Hepimiz Flm gibi bir hayat yaşıyoruz Müslüm Flmini izledikten sonra o adamın çektiği Anasızlık acısını çok daha iyi anladım. Allah kimseyi Anasız bırakmasın çok acı bir şey bu dayanılmaz bişey

Toplam 1 beğeni

Gul 5 yıl önce

Mükemmel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.Filmin sonunda herkes ayakta alkışladı. Teşekkürler.

Toplam 2 beğeni

İnci 5 yıl önce

Gözyaşları içinde boğularak seyrettim.Başta Timuçin esen ve diğer oyuncuları ayakta alkışlıyorum.Filmin etkisinden kurtulamadım halen.Seyredilmeye değer.Şiddetle tavsiye ederim.Pişman olmazsınız..

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun