Usta sanatçı Kadir İnanır koronavirüs aşısı oldu!

Usta oyuncu Kadir İnanır, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olduğunu açıkladı. İnanır, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi.

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan corona virüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor.

Oyuncu Kadir İnanır da corona virüs aşısı olduğunu duyurdu. İnanır, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi. İnanır o anları Instagram hesabından paylaştı.

65 YAŞ ÜSTÜ AŞILANIYOR

Sağlık Bakanlığı'nın aşılamada izlenecek yol haritası, yaş, kronik rahatsızlık ve çalışılan sektöre göre 4 aşamada uygulanıyor. Sağlık çalışanları ve 65 yaş üstündekiler aşılanmaya başlandı. Öğretmenler de bu ayın sonundan itibaren aşılanacak.

ARKADAŞIYLA TOKALAŞMADI

Mart 2020'de Faik Çetiner’le bir restoranda buluşan sanatçının, dostunun elini sıkmaması dikkat çekmişti. İnanır, “Bildiğiniz gibi dünyayı saran bir virüsle karşı karşıyayız. Onun için de uzaktan selam vermemiz en doğrusu” açıklamasını yapmıştı.

Şarkıcı Yusuf Güney yeni projesini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Yusuf Güney yeni projesini açıkladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

mkc 5 yıl önce

Bu ülkenin temellerine dinamit koymaya çalışana sevgim de saygım da olmaz, olamaz. En iyi filmde de oynasa gişenin kapısından geçmem!!!

Toplam 2 beğeni

Murat kaya 5 yıl önce

Kadir inanır Türkiye'ye gelmiş en büyük ve önemli sanatçılardan bir tanesidir.. ne diyorsa doğrudur aksine bi şey söylenmez onu çok seviyor bu halk baş tacıdır saygılarla....

alim 5 yıl önce

kendi adına konuş azınlık ve kadir yandaşı

DogruSoyler 5 yıl önce

Reklam kokan hareketler bunlar

Toplam 8 beğeni

stefin box 5 yıl önce

kim inanir ki sana ben olsam seni kadroya almazdim film gisede patlar

Toplam 16 beğeni

Adem 5 yıl önce

Bunların yaptığı film seyredilmez

Toplam 15 Beğeni

mustafa k 5 yıl önce

ne oldu hdpden ümidimi kalmamış? size ne oldu balık hafızalımı oldunuz? ne çabuk unuttunuz yaptığı şeyleri

Toplam 25 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun