Berkay Şahin'den kolye tepkisi! 'Bugün bir şey giyiniyorsam...'

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Harbiye konseri öncesinde taktığı kolyenin sorulmasına sinirlendi. Şahin'in kolyesinin fiyatı 300 bin lira.

Şarkıcı Berkay Şahin, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda seyircisiyle buluştu. Konserin ardından Nişantaşı'nda görüntülenen Şahin,  kolyesiyle dikkat çekti. Şahin, kolyesinin altın olduğunu belirtti. Kolyenin fiyatı 300 bin lira.

Şahin, Harbiye konseri öncesinde kolyesinin sorulmasına sinirlenmiş, 'Artık giydiklerimle, kullandıklarımla gündeme gelmek istemiyorum. Beğendim aldım abi! Ben 16 yaşından beri kendi paramı kazanıyorum. Tezgâhtarlık da yaptım, gazete de sattım. Bugün bir şey giyiniyor, takıyorsam bilin ki onu hak etmişimdir.' yanıtını vermişti.

Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesinin ardından tepkiler gelmeye devam ediyor. Aynı zamanda 2 kız çocuğu babası olan Berkay Şahin, 'Benim iki tane kız çocuğum var. Kadına yapılabilecek her türlü şiddettin karşısındayım. Kadınlar bize Allah tarafından gönderilmiş hediyelerdir, meleklerdir. Biz onlara en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Ellerinizden öper iki kızım var onların saçının teli yeri düşse kızlarım için dünyayı yakarım. Allah herkese sabır versin. Bununla alakalı bizim üstümüze ne düşüyorsa seve seve yaparız.' açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Berkay Şahin, eski yıllarına dair bir röportaj verdi. Şahin, 'Parasızlık çektiğim dönemler oldu. Evim yoktu, dört yıl otellerde kaldım. Buzdolabım yoktu. Marketten konserveler alırdım.' itirafıyla şaşırttı.

3. ÇOCUK PAYLAŞIMI

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, kızının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Ada Şahin, 'Zeyno'mmmm. Annesinin ballı kaymağı. 41 kere maşallahınızı alırız.' mesajını da ekledi. Berkay ise fotoğraf altına, 'Ömrümü üçe böldüm Özlem, Arya, Zeynep… Hayır sıkıntı şu; dörde bölersem kavga çıkmaz değil mi aşkım yarın bir gün?' yazdı. Özlem Ada Şahin'in bu yoruma olumsuz karşılık vermesi, takipçilerin dikkatinden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, sosyal medya üzerinden kızları Zeynep Mira ve Arya ile ilgili bir paylaşımda bulundu.  Şahin, sosyal aktivite olarak tanımladığı bu etkinliği, ”Gökkuşağı Spagetti... Sabahtan beri neler yapıyorsunuz derseniz? Kardeş etkinliği. 3 poşet makarnayı kaynattım. Tam pişmeyecek şekilde ocaktan alıp bol su ile yıkadım. Daha sonra 5 ayrı renk gıda boyasıyla birlikte tek tek ayırdığım buzdolabı poşetlerine makarnaları koydum ve her birinin içerisine farklı renk gıda boyası ekledim.” sözleriyle tanımladı.

Ancak takipçilerinden bu etkinliğe tepki geldi. Takipçilerden bazıları, 'Fikir güzel, kullanılan materyal yanlış. Çocuklara nimete saygıyı öğretmek gerekiyor.' yorumunda bulundu.

BEBEĞİM ERKEK OLACAK DEMİŞTİ

Doğum günü kutlaması çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özlem Ada Şahin, “Bebeğimin cinsiyeti belli olmadı. Erkek olacak gibi hissediyorum” demişti.

Araya giren Berkay Şahin de “Ben de kız olacak gibi hissediyorum. Kız olursa ismi belli Zeynep olacak. İlk bebeğimizin ismini eşim Özlem koymuştu. Şimdi ise ismini ben koyacağım.” demişti.

Ünlü oyuncu Hülya Şen'e apartman yöneticisinden kedi dayağı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Hülya Şen'e apartman yöneticisinden kedi dayağı!
Prens Hary ve Meghan Markle hakkında yazılan kitap kraliyet ailesini rahatsız etti!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Hary ve Meghan Markle hakkında yazılan kitap kraliyet ailesini rahatsız etti!

BİR YORUM YAPIN 0