Prens Hary ve Meghan Markle hakkında yazılan kitap kraliyet ailesini rahatsız etti!

Finding Freedom'un Harry, 'Meghan and the Making of a Modern Royal Family' kitabında Prens Hary ve Megan Markel'in hayat hikayesini anlattığı kitabın içinde yer alan bazı bilgiler kraliyet ailesinin hoşuna gitmedi. Kraliyet sarayına yakın kişilerden alınan bilgilere göre bu kitabın çıkması kraliyet ailesini çok üzdü.

İngiltere'nin gündeminden düşmeyen 'Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Familyadlı kitap Meghan Markle ile Prens Harry'nin hikayesini anlatıyor. Kraliyet kitabında Prens Harry ve Meghan Markle’ın kişisel olarak hiçbir katkıda bulunmadıkları, yazarlar Omid Scobie ve Carolyn Durand'ın yaklaşık 100 kadar kaynakla konuşarak kitabı kedilerinin yazdıkları biliniyor.

Kitapta yer alan bazı bilgilerin İngiliz basınında devamlı gündeme gelmesi kraliyet ailesini rahatsız etti. Vanity Fair’e konuşan bir kaynak, "Saray, kitaptan dolayı çok üzgün, çünkü perde arkasında gerçekte ne olduğunu onlar biliyor" dedi. Aynı kaynak, "Açıkçası rahat bir nefes alıyor olmaları lazım. Daha kötüsü olabilirdi" yorumunu da bulundu.

Gündeme yansıyan gerilimin sanıldığı gibi iki elti olan Megan Markle ve Kate Middleton arasında değilde Prens Willliam ve Prens Harry arasında olduğu kitapta geçiyor. Kitapta geçen bilgilere göre William'ın, kardeşini evlilik için acele etmemesi konusunda uyardığı ve Harry'nin de bundan pek hoşlanmadığı haberleri basına yansıdı. Bu işin sonucunda da Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ve oğlu Archie'yi de alıp ABD'ye yerleşmesine kadar gitti.

Finding Freedom yazarları, Prens Harry ve Meghan Markle'ın, aileden ayrılık kararını Prens William ile Kate Middleton'ın hep ön planda olmasını kıskandıkları için aldığını öne sürdü. Kitabın yazılanlara göre, Prens Harry ve Meghan Markle, Prens Charles ve Prens William'ın "arkasındaki koltukta" oturmaya daha fazla katlanamadı.

İki yazarın kitapta öne sürdüğüne bilgilere göre, Prens Harry ile Markle'ın ailenin diğer üyelerinden daha popüler hale gelmesi olasılığı sarayda bulunan bazı kişileri rahatsız etti. Harry ile Meghan, Londra'da yaşadıkları dönem boyunca bu durumlarla mücadele etti.

Kitapta yer alan iddialara göre Prens Harry, kendisini ailesi tarafından korumasız bırakılmış hissetti. Ayrıca Harry'ye göre yıllardır birlikte çalıştığı bazı saray görevlileri Meghan Markle'dan hoşlanmayıp hayatı ona zindan etmeye çalıştı. Hatta kitapta, bir arkadaşlarına dayanılarak belirtilene göre, Prens Harry ve Meghan Markle bazı saray çalışanlarını "engerek yılanına" benzeterek çok hain olduklarını ve kötü olduklarını düşünüyordu.

Yayınlanan kitabın ardından Prens Harry ve Megan Markle'ın sözcüsü, çiftin kitap için yazarlarla röportaj yapmadığını belirterek "Kitap tamamen yazarların kendi görüşlerini, bakış açılarını ve yorumlarını yansıtmaktadır" açıklamasını yaptı.

Berkay Şahin'den kolye tepkisi! 'Bugün bir şey giyiniyorsam...'

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Şahin'den kolye tepkisi! 'Bugün bir şey giyiniyorsam...'
Jennifer Lopez Malibu'daki evini 8 milyon dolara satışa çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Jennifer Lopez Malibu'daki evini 8 milyon dolara satışa çıkardı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0