Fikret Kuşkan'dan flaş 'Zalim İstanbul' kararı!

Kanal D'nin 2 sezondur devam eden ve sosyal medyada büyük beğeni toplayan dizisi Zalim İstanbul için final kararı verildi. Sette yaşanan tartışmaların ve düşmeye başlayan reytinglerin, bu kararda etkili olduğu belirtildi. Öte yandan dizinin çekimlerine, Koronavirüs nedeniyle ara verildi.

Usta oyuncu Fikret Kuşkan, bir süredir pandemi süreci nedeniyle çekimleri yapılmayan Zalim İstanbul dizisiyle ilgili bir karar aldı. Dizide başrol karakter Agah Karaçay'ı canlandıran Kuşkan, 'Zorlu pandemi sürecinde hayati riskli girmeme neden olan kronik hastalıklar sebebiyle, üzülerek söylüyorum ki Zalim İstanbul projesine devam edemeyeceğim.' açıklamasıyla, diziden ayrıldığını açıkladı.

Kanal D draması Zalim İstanbul, ülkemizde Koronavirüs vakası görülmeye başlandıktan bir süre sonra gelen vefat haberinin ardından, seti durdurma kararı almıştı. 

Yapımcı şirketten yapılan açıklamada, 'Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında "Zalim İstanbul" dizi setine ara verilmiştir. İnsan sağlığının şirketimizce her şeyden daha önemli olduğunu, çalışanlarımızın ve tüm ekibimizin bu salgından korunması adına bu önlemi aldığımızı bildirmek isteriz.' ifadelerine yer verildi.

ZALİM İSTANBUL FİNAL TARİHİ

Entrikalı sahneleri ve konusu nedeniyle sosyal medyada sıkça konuşulan Zalim İstanbul dizisi için final kararı verildi. Son 6 bölümü yayınlanacak olan dizi, 6 Nisan Pazartesi akşamı son kez ekrana gelecek. Dizinin final kararı almasında sebep olarak 2 neden gösteriliyor. Birincisi, başrol oyuncusu Mine Tugay'ın sette agresif tavırlar sergilemesi ve bu durumun iş ortamında huzursuzluğa sebep olması. Bir diğer nedense reytinglerinde düşüşe geçmiş olması.

ÇIKAN KAVGALAR SETİ DURDURDU

Kanal D'nin büyük bir iddia ile başlayan ancak reytinglerde şu anlık istediğini elde edemeyen yeni dizisi Zalim İstanbul'un setinde olay çıktı. Başrolünde Mine Tugay, Fikret Kuşkan ve Deniz Uğur'un yer aldığı dizi, sakat kalan yeğeni için mücadele eden bir amcanın hikayesini aktarıyor. Avşar Film imzası taşıyan dizinin önceki günlerde yapılan çekimlerinde kavga meydana geldi. Büyüyen kavga, setin durmasına ve çekimlerin iptal edilmesine neden oldu.

Zalim İstanbul

Zalim İstanbul

Medyatava'nın haberine göre; çekim sırasında dizinin yönetmeni Cevdet Mercan'ın ekibiyle, setin yapım ekibi arasında tartışma yaşandı. Zamanla sert sözlerin geçtiği bir kavga haline gelen olayda, Mercan'ın ekibinde yer alan yapım sorumlusu darp edildi. Setin kadın çalışanlarının arada kalmasıyla daha da kızışan kavga sonrası sete polis geldi. 

Öte yandan yönetmen Cevdet Mercan'ın ekibinin, daha önce de çalışma şartlarını beğenmedikleri gerekçesiyle Mehmed Bir Cihan Fatihi setinde de çekim durdurdukları belirtildi. 

Gupse Özay: ‘Görümce’ filmiyle yengemden özür diledim

İLİŞKİLİ HABER

Gupse Özay: ‘Görümce’ filmiyle yengemden özür diledim

BİR YORUM YAPIN 0