Ünlü oyuncu Ege Kökenli'nin "Yıldız Tilbe, eşim Lior Ahituv'u Siyonist olduğu gerekçesiyle ödül töreni tuvaletinde dövmeye kalktı" dediği yönündeki iddialar ortalığı karıştırdı. Konuyla ilgili Yıldız Tilbe cephesinden açıklama geldi.
geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir ödül töreninde Yıldız Tilbe'nin eşi Lior Ahituv'u Siyonist olduğu için tuvalette sıkıştırarak darp etmeye çalıştığını söylediği ileri sürüldü.
SOSYAL MEDYADA YAYILDI
Ege Kökenli'nin Yıldız Tilbe hakkında söylediği iddia edilen sözlerin tamamen gerçek dışı olduğu ortaya çıkarken Yıldız Tilbe de gördüğü paylaşımların ardından sessiz kalamadı.

YILDIZ TİLBE: ALLAH'A SIĞINIRIM
Sosyal medyada yayınlanan sözlerin gerçek olduğunu düşünen Tilbe, "Allah'a sığınırım. Tanımadığım, bilmediğim insanlardan ve onların iftiralarından, her türlü yalanlarından, hepsini Allah'a havale ederim" ifadelerini kullandı.

GERÇEĞİ YANSITMIYOR
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ege Kökenli, söz konusu cümlenin kendisine ait olmadığını, Yıldız Tilbe'yle de hiç tanışmadığını belirtti.
BİR YORUM YAPIN 0