Can Yaman İtalyan dizisi Sandokan'dan rekor ücret alacak!

Ününü çok kısa sürede Türkiye dışına çıkartan ve İtalya'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, ülkede marka yüzü olmaya hazırlanıyor. Yaman ayrıca İtalyan dizisi Sandakon'da da başrol olacak. Ünlü oyuncunun bölüm başına alacağı ücret, dudak uçuklattı.

Rol aldığı diziler ile İtalya'da büyük bir hayran kitlesi elde eden ünlü oyuncu Can Yaman, bir oyun markasından sonra şimdi de makarna firmasının yüzü oluyor. Marka, İtalya'ya ait. 5 Ocak'ta çekimleri başlayacak olan reklam filmini, Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek çekecek. Yaman'ın İtalya'daki tek çalışması da bu olmayacak. Yaman, bir dizide de başrol olacak.

İtalya!nın önde gelen yapım şirketlerinden Lux Vide’nin 2021 yılı ilk aylarında çekimlerine başlayacağı ve 10 bölüm sürecek olan ‘Sandokan’ adlı diziden oyuncu bölüm başına 100 bin Euro alacak.

Kuruluş Osman'ın Çömlekçi İdris'i Bahtiyar Engin gurur ve mutluluğunu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Çömlekçi İdris'i Bahtiyar Engin gurur ve mutluluğunu paylaştı!

BİR YORUM YAPIN 4

yandım ali 4 yıl önce

bencede çekemiyorlar adam açıklamış zaten kıvançın dizisi ispanyada oynamadı ispanyada ilk erkenci kuş oynadı kıvançı tanımamaları normal demiş kıvançın dizileri ortadoğuya satıldı orda çok popüler demiş bunda ne var kesin bir magazin gazeticisinin çıkar amaçlı yaptığı bir polemik haberi sonucu bu noktaya gelmiştir...

Toplam 1 beğeni

Tuana 4 yıl önce

Can yamanı cekemiyorlar

Toplam 2 beğeni

Ezoo 3 yıl önce

San kendi ismine bak

Toplam 0 Beğeni

Zuhaha 4 yıl önce

İsmimde güldüm birazda yorumda güleyim Zuhahahaa

Toplam 3 Beğeni