Türkücü Mahmut Tuncer rock şarkı söyledi

Şiddet mağduru kadınlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında sahneye çıkan Tuncer, rock müzik şarkıları okudu.

Kadın sığınma evlerindeki şiddet mağduru kadınlara ihtiyaç duydukları malzemeleri toplamak amacıyla ROCK'n AID Yardım Konseri gerçekleştirildi. Konserin sürpriz ismi ise türkücü Mahmut Tuncer idi. Konserde iki rock parçası seslendiren Tuncer, dinleyenlerden alkış aldı. 

mahmut tuncer

mahmut tuncer

Konser sonrası açıklamalarda bulunan ünlü türkücü, "Buradaki amacımız 'Kadına şiddete hayır' projesine destek olmak. Kadına şiddet uygulamış sanatçı arkadaşlarımız var. Ama bir bakıyorsunuz projesinde 'Kadına şiddete hayır' yazmış. Bu inandırıcı gelmiyor. Ben yıllardır evliyim, hanımıma ve çocuklarıma şiddet uygulamadım" dedi.

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'dan yeni poz!
Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın yapımcısından yeni proje!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın yapımcısından yeni proje!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0