Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu 6. çocuğunu kucağına almaya hazırlanırken kız arkadaşı Bige Yıldırımer'e düzenlediği bebek kutlaması için 1 milyon TL hesap ödediği öğrenildi.
72 yaşındaki ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu baba olmanın heyecanı ile lüks bir restoranda araba fiyatına hesap ödedi.
Magazin gündeminde çok konuşulan hesap ücretinin ise 3.5 aylık hamile kız arkadaşı Bige Yıldırımer’e hamilelik kutlaması organizasyonu için ödendiği öğrenildi.

6. ÇOCUĞU İÇİN GÜN SAYIYOR
2007 Miss Model of Turkey birincisi Bige Yıldırımer'den 6. bebeğini bekleyen Ağaoğlu yoğun iş temposuna kısa bir ara vererek hafta sonu Ege’de görüntülendi.
Sabah’tan Bülent Cankurt, Ağaoğlu’nun kız arkadaşı ile Güllük’te tekne tatili yaptığını, ünlü bir restoranda kutlama yemeği verdiğini belirtti.

1 MİLYON TL HESAP ÖDEDİ
Bige Yıldırımer ve yakın dostlarının bir araya geldiği bebek kutlamasında ünlü iş adamı 1 milyon TL’lik hesap ödediği ortaya çıktı.
Çiftin yakın çevresi Ağaoğlu’nun baba olacağını öğrendiği ilk andan itibaren heyecanlandığı ve hazırlık yaptığı öğrenildi.
BİR YORUM YAPIN 0