Hizmetçiler dizisi erken final mi yapacak? Hizmetçiler dizisi bitiyor mu?

Kanal D'de başlayan 'Hizmetçiler' dizisi konusu itibariyle oldukça dikkat çekse de virüs sebebiyle çok az bölümü yayınlanabilmişti. Erken final yapma durumu olan Hizmetçiler dizisi ile ilgili bir açıklama geldi mi? İşte cevabı...

Dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de ölümlere neden olan Coronavirus salgını sonrası birçok dizinin çekimlerine ara verilmişti. Kanal D'nin yeni başlayan dizilerinden olan Hizmetçiler'de de çekimler durduruldu. Geçtiğimiz zamanlarda Fabrika Yapım tarafından açıklama yapılmıştı ancak dizinin en erken yaz aylarında erken final yapma durumunun olduğu düşünülüyor. Fabrika Yapım daha öncesinde şu açıklamayı yapmıştı:

HİZMETÇİLER DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan 'Hizmetçiler' dizisi 4 farklı hizmetçinin zengin ev sahipleri arasındaki ilişkisini konu ediniyor. Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar. Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır.

Hizmetçiler dizisi 4. bölüm fragmanı...

HİZMETÇİLER DİZİSİNİN OYUNCULARINDA KİMLER VAR?

Hizmetçiler dizisi ne zaman başlayacak?

Hizmetçiler dizisi ne zaman başlayacak?

Oyuncular: Deniz Baysal Yurtcu (Ela), Algı Eke (Atiye), Selen Domaç (Hacer), Aleyna Solaker (Çiçek), Yiğit Kirazcı (Aras), Seçkin Özdemir (Yiğit) Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet), Gamze Karaduman (Demet), Nilay Erdönmez (Gülseren), Neslihan Arslan (Neslihan), Gökhan Soylu (Selim), Hazal Benli (Aslı), Servet Pandur (Belkıs), Emre Akkuş (Armağan), Cansu Fırıncı (Yaşar), Özer Arslan (Osman).

Hizmetçiler dizisinin konusu nedir?

Hizmetçiler dizisinin konusu nedir?

DENİZ BAYSAL'DAN EV İŞLERİNE YANIT!

“Hizmetçiler” isimli dizide rol alan Deniz Baysal, muhabirlerin “Evde temizlik işleriyle aranız nasıl?” sorusuna “Ev işlerine bayılırım, çok iyi toz alırım. Bulaşık yerleştirme işlerini genelde Barış yapar” diye yanıt vermişti. 

BİR YORUM YAPIN 8

Azym 3 yıl önce

Bu ýorumlaryň hiç birine katylmyýorum çok iý dizi .Türkmenistandan sewgiler saýgylar.

Toplam 1 beğeni

tarık 4 yıl önce

milli ve yerli bir dizi , İslama büyük hizmet gerçekten , hayırlara vesile olsun inşaAllah

Toplam 5 beğeni

Erwaa 02 4 yıl önce

Kore dizi lerinden alıntı muusta bakmasınlar. Kore versiyonunu izledim 2 sene önce

Toplam 0 Beğeni

Muallim 4 yıl önce

Ahlak erozyonunu hızlandıracak bi dizi daha. Siz de reyting rekorları kıracak diye ballandıra ballandıra haber yapmışsınız. Televizyondaki tüm kanalları silmekle ne iyi etmişim.

Toplam 6 beğeni

misafir 4 yıl önce

TV yi evden çıkar daha basit

Toplam 1 Beğeni

alara 4 yıl önce

Kanal D den yine saçma bir dizi daha 2. bölümden sonra yayından kalkar

Toplam 2 beğeni

mişmiş 4 yıl önce

Reyting rekoru kıracakmış. Türk-islam kültürünün ve Türk aile yapısının altına konulan bir dinamit daha...

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun