Cumhurbaşkanı Erdoğan 7. Aile Şurası'nda konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 7. Aile Şurası'nda konuştu. Erdoğan, kadın programlarının içeriklerine değinerek, 'Medya organlarımız kadın programları adına mahremiyeti ve ailevi değerleri hiçe sayıyorsa orada çok büyük bir sorun var demektir; medya organlarını özellikle uyarıyorum buna dikkat etmeleri gerekiyor.' açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7. Aile Şurası'nda bir dizi konuşma gerçekleştirdi. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen şura'da Erdoğan, medya ve kadın konularına yönelik önemli mesajlar verdi. Erdoğan, 'Şayet millet olarak varlığımızı korumak istiyorsak aile kurumuna hep birlikte sahip çıkmalıyız. Aile kurumunun güçlenmesi konusunda medyadan akademiye polisten askere hakime kadar çok önemli sorumluluklar düşüyor.' açıklamasında bulundu.

Konuşmasının devamında, ekranda süregelen kadın programlarının içeriklerine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şayet medya organlarımız kadın programları adı altında mahremiyeti ve ailevi değerleri hiçe sayıyorsa orada çok büyük bir sorun var demektir. Bu konuda medya organlarını özellikle uyarıyorum ikaz ediyorum. Çünkü bu gelecek nesillerin en önemli sorunu olacaktır. Reyting kaygısıyla dizilerde çarpık ilişkiler özendiriliyor sosyal medyada şiddet teşvik ediliyorsa devletin attığı adımlar akim kalmaya mahkumdur.' açıklamasında bulunarak, kadın programları özelinde medyaya yönelik ciddi bir mesajda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7. Aile Şurası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7. Aile Şurası

Emine Erdoğan Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde!
ABD'li şarkıcı Miles Erdoğan'la görüştü!

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li şarkıcı Miles Erdoğan'la görüştü!

BİR YORUM YAPIN 0