Yaz dizilerinde en çok tercih edilen kıyafetler

Ekranın en popüler dizilerinde tercih edilen modeller, giyim tarzımıza da öncülük ediyor. Sezonun son trendlerini yansıtan modellerini tercih eden karakterler, giydiğimiz kıyafetler konusunda fikir oluşturuyorlar. Peki dizilerde en çok hangi kıyafetler tercih ediliyor? En popüler kadın karakterler nasıl tarzlarda karşımıza çıkıyorlar? İşte sizler için hazırladığımız en popüler modeller rehberi!

Yaz sezonunda az dense de ekranda birçok dizi yer alıyor. Hayranlıkla izlediğiniz dizilerin sevilen karakterleri, kıyafetleriyle de kendilerine hayran bırakıyorlar. Hikayelerin esas kadınları, günlük kombinleriyle dikkat çekiyor. Peki yaz dizilerinde en çok hangi parçalar, modeller tercih ediliyor? T-shirt, pantolon ve ceketlerde hangi modeller daha çok trend oluyor? İçeriğimiz içerisinde yaz sezonunda yayınlanan diziler içerisinde en çok tercih edilen modelleri ve kombin stillerini bir araya getirdik:

moda önerileri

moda önerileri

BASKILI T-SHİRTLER

zara t-shirt

zara t-shirt

Yaz sezonunun en çok tercih edilen t-shirt modellerinden biri olan baskılılar, yaz dizilerinde de sıkça görülen modellerdendir. Çoğunlukla mom-jeanler ile kombinlenir.

MOM JEAN PANTOLON - PİLELİ ETEK

dizi kıyafetleri

dizi kıyafetleri

Belden oturtmalı, t-shirt ve gömleklerin içerisine sokulup kombinlendiği mom jeanler, diğer tüm pantolon modellerinden daha çok öne çıkıyor. Etekler konusunda ise pileli etek modelleri daha çok öne çıkıyor. 

Yaz için trendler arasında yer alan etekler içerisinde pileli modeller, yaz dizilerinde en çok tercih edilen modeller oluyor. Renkli pileli etekler, özellikle crop top parçalarla şık bir uyum sağlıyor.

KOT CEKETLER

kombin önerileri

kombin önerileri

Yaz dizilerinde en çok tercih edilen modellerden biri de kot ceketlerdir. Deri ceketler gibi her renkte üretilebilen kot ceketler, askılı bluzlarla güzel bir uyum sağlıyor. Bu ceketler, hareketli etekler ve düz renk pantolonlarla rahatlıkla bütünleştirilebilir.

CROP TOP PARÇALAR

Bu sezonun trendleri arasında da yer alan crop top parçalar, yarım t-shirt olarak da kabul edilir. Bu parçalarla, hem gündelik yaşama uygun hem de özel davetler için dikkat çekici stiller oluşturulabiliyor. 

Crop top, kısa üst anlamına gelir. Crop top yani kısa üst parçalar, ünlü isimlerin de özellikle sahneleri sırasında giymeyi tercih ettikleri parçalardandır. Ki yaz dizilerinde de sıklıkla tercih edilir.

BİR YORUM YAPIN 0