Pullu zincir kolye ne kadar?22 ayar pullu altın kolye modelleri! 2024 pullu altın zincir kolye

Son dönemlerde artan düğün ve nişan etkinlikleriyle birlikte altın alışverişlerinde de artışlar gerçekleşmeye başladı. Düğün ve nişanlarda armağan olarak sıra dışı bir takı takmak isteyenler, pullu altın zincir modelleri için araştırma yapmaya başladılar. Peki, altın zincir çeşitleri arasında oldukça popüler olan pullu altın zincir nedir? Pullu altın zincir kolye modelleri nelerdir? Fiyatları ne kadar?

Son zamanların en çok tercih edilen altın zincir modelleri arasında yer alan  pullu altın zincir kolye modelleri, tercih edenler için birçok açıdan fayda sağlamaktadır. Yapımı eskiye dayanan pullu altın zincir modelleri aslında birbirine geçmiş altın halkaların üzerine yassı altın parçacıklarının kaynatılması ile meydana gelir. Oldukça zarif ve gösterişli aksesuar modelleri arasında yer alan pullu zincir altın kolye modelleri, genellikle zincirin üzerinde yer alan ve ışığı yansıtan küçük metal pullar veya taşlarla süslenmiş özel tasarımlardır. Şıklığın ve zarafetin bir timsali olarak gösterilen pullu zincir altın kolye modelleri genellikle farklı zincir stillerinde kullanılır. İnce kablo zincir, kutu zincir veya diğer çeşitli tasarımlara sahip olan pullu zincir altın kolye modelleri kullanılan pulların türüyle de çeşitlilik gösterebilir. Kolye tasarımına bağlı olarak değişkenlik gösterebilen pul türleri genellikle metal veya taş malzemeden yapılır. Fakat mevcut modeller arasında en çok tercih edileni yine parlak altın pullar veya taşların kullanıldığı modellerdir. 

22 ayar İtalyan altın zincir kolye modelleri ve fiyatları!İtalyan yassı altın zincir modelleriİLİŞKİLİ HABER22 ayar İtalyan altın zincir kolye modelleri ve fiyatları!İtalyan yassı altın zincir modelleri

Özel tasarımları, zarif detayları ve kaliteli malzemeleriyle ön plana çıkan pullu zincir altın kolye modellerinde kullanılan pulların boyutu ve dizilişi değişkenlik gösterebilir, isteğe bağlı olarak yeniden tasarlatılabilir. Altın renginin yanı sıra farklı renk seçeneklerine sahip olabilen pullu zincir altın kolyeler de beyaz altın, gül altın veya karışık renkler de kullanılabilir. Genellikle zarif ve dikkat çekici tasarımlarıyla ön planda tutulan pullu altın zincir modelleri, kişinin stil tercihlerine ve kişisel zevklerine göre de çeşitlilik gösterebilir.  

PULLU ZİNCİR KOLYELER İLE YATIRIM YAPILIR MI?

Bu tür zincir kolyelerin bir diğer ortak özelliği ise genellikle tasarım, el işçiliği ve görsel estetik özelliklerinin ön planda olması nedeniyle altın yatırımı olarak kullanılması tavsiye edilmez. Üretim ve tasarım maliyetleri nedeniyle saf altının üzerine bir prim içeren pullu altın zincir modelleri, değer olarak da genellikle tasarım ve modaya dayandırılır. Bu nedenle saf altını satmaktan daha zor olabilir. Peki, ekonomik koşullar ve piyasa talebi gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösteren popüler pullu zincir altın kolye modelleri nelerdir? Fiyatları ne kadar? İşte, pullu zincir altın kolye modelleri ve fiyatları...

2024 PULLU ALTIN ZİNCİR MODELLERİ NELERDİR? PULLU ALTIN KOLYE    MODEL VE FİYATLARI!

Pullu Altın Zincir modelleri

Pullu Altın Zincir modelleri

ALTINTAŞ / 55 cm 3.3 mm Pullu Altın Zincir 6.53 Gr 14 Ayar Sarı Altın: 19.585,00 TL

Pullu Altın Zincir

Pullu Altın Zincir

ALTINTAŞ / 50 cm 2.70 mm Pullu Altın Zincir 3.84 Gr 14 Ayar: 11.842,00 TL

Pullu Altın Boyun Zinciri

Pullu Altın Boyun Zinciri

BİLEZİKÇİ / Pullu Altın Boyun Zinciri 60 cm. Stok: 8690025245450 : 14.863,91 TL

Pullu 14 Ayar Altın Zincir

Pullu 14 Ayar Altın Zincir

BİLEZİKÇİ / Pullu 14 Ayar Altın Zincir - 50 cm: 32.380,39 TL

 Süzme Pul Zincir

Süzme Pul Zincir

ÖZKONAK KUYUMCULUK / Süzme Pul Zincir 9.65 Gr 45 cm: 23.285,00 TL

Taşlı Pullu Zincir 14 Ayar Altın

Taşlı Pullu Zincir 14 Ayar Altın

ÖZKONAK KUYUMCULUK / Taşlı Pullu Zincir 14 Ayar Altın 12.66 Gr: 30.495,00 TL

 Altın Oval Pul Sıralı Kolye

Altın Oval Pul Sıralı Kolye

FİYONK KUYUMCULUK / 14 Ayar Altın Oval Pul Sıralı Kolye: 103.708,00 TL

Pullu Zincir Omega Kilitli

Pullu Zincir Omega Kilitli

FİYONK KUYUMCULUK / 14 Ayar Altın Pullu Zincir Omega Kilitli: 49.016,00 TL

Milyonlar Kapadokya’ya aktı! Tüm zamanların rekoru kırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Milyonlar Kapadokya’ya aktı! Tüm zamanların rekoru kırıldı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0