Blazer nasıl giyinilir? Blazer ceket kombinleri 2020

Blazer kavramı, farklı model ve renk seçeneğiyle varlığını yaz sezonunda da sürdürmeye devam ediyor. Peki sonbahar sezonu blazer ceket modelleri neler ve blazer ceketler nasıl kombinlenir? Sonbahar aylarının blazer ceket modasını, haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. İşte birbirinden şık blazer ceket modelleri ve kombinleme önerileri.

Klasik giyimin en temel temsilcilerinden olan blazer ceketler, 2020 yaz sezonunda da öne çıkışını sürdürüyor. Sıfır kol bluz, t-shirt veya askılı parçalar ile etek, şort ve jean pantolon kombinlerinin en uyumlu üst giyim parçalarından olan blazer ceketler için bilmeniz gereken bazı bilgiler bulunur. Erkekler için üretilen ve bir zaman sonra kadınların en trend parçası haline gelen blazerler, bugün halen daha dünyanın en köklü kraliyet ailesi olan İngiltere kraliyet ailesinin donanma kültürünün kazandırdığı bir moda kavramıdır. İçeriğimiz içerisinde bu konuya değinmekle birlikte, blazerlerin nasıl kombinlenmesi gerektiği noktasına da değiniyoruz ve 2020 blazer modellerine yer veriyoruz.

Blazer ceket'in ortaya çıkış hikayesi, 19. yy. İngiliz Kraliyet donanmasına dayanır. Dönemin İngiliz Kraliyet donanması, blazer ceketleri kendilerine üniforma olarak tercih etmişlerdir. Bir erkek giyim kıyafeti olarak ortaya çıkan bu parça, zamanla iş hayatının en trend modellerinden biri haline gelecek bir ortak model halini alır.

Hem spor hem de klasik olarak kullanılabilen bu parçaları spor yapmak için bir jean pantolon, klasik hale getirmek için de bir kumaş pantolon ya da kumaş etek yeterli olacaktır.

Blazer ceketleri yaz aylarında askılı bir bluz, gömlek ve t-shirtle kombinleyebilirsiniz. Bu parçaları, jean bir pantolon, şort ya da etekle birlikte mini bir çanta ile şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Blazerlerinizi kombinlerken, aksesuar konusuna da önem vermeniz gerekir. İçinize açık tonlarda bir bluz veya askılı giyerseniz, altın sarısı renginde  veya blazerınızı baz alacaksanız onun rengini tamamlayacak bir kolye tercihiniz olabilir.

Ve blazer deyince akla gelen ilk aksesuar kuşkusuz ki kemerdir. Ceketinizi tam ortadan bağladığınız gösterişli bir kemer, ceketinizi yaz kombinlerinde daha  ön plana çıkarmanızı sağlayacaktır.

BLAZER CEKET MODELLERİ 2020

ZARA: 400 TL - 500 TL

ZARA: 500 TL

H&M: 199 TL - 179 TL

Arpa suyu diyeti ile mucize incelme! Kilo verdiren arpa suyunun faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Arpa suyu diyeti ile mucize incelme! Kilo verdiren arpa suyunun faydaları
Topuklu ayakkabı giyen kadının yaşadığı kaza başına olmadık işler açtı

İLİŞKİLİ HABER

Topuklu ayakkabı giyen kadının yaşadığı kaza başına olmadık işler açtı

BİR YORUM YAPIN 0