Sarı renk kombinlemenin tüyoları

Çanta, elbise, pantolon, gömlek ve daha pek çok modelde en çok tercih edilen renklerden olan sarı ve tonları için çeşitli kombin önerileri mevcut. Peki 2020 sarı renk modasının trend modelleri nasıl? Sarı renk kombinlemenin tüyoları neler? Ünlü isimlerin de trend rengi haline gelen sarı modası hakkında tüm bilinmesi gerekenleri sizler için derledik.

Sarı renk her kombinde dikkat çeken ve giyen kişilere her zaman şıklık katan bir renk olarak dikkat çeker. Parlak tonda olmasının yanında, birçok renkle kolay uyum sağlama özelliğine sahip olan sarı renk, tüm sezonlarda karşımıza çıksa da asıl başrolünü 2019 yaz modasında yaşamıştı. Öyle ki ilkbahar sezonunda da oldukça tercih edilen sarı renk kombinleri, işin en zor görülen kısımlarından biri olarak kabul edilir. Çünkü parlak bir renk olduğundan, tonlar arasında eşitliğin hakim olacağı bir rengi bulmak oldukça zordur. Bu içeriğimiz içerisinde sizlere, sarı rengi kombinleme konusunda bilmeniz gereken bazı tüyoları derledik. İşte 2020 sarı renk modasıyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler:

sarı renk nasıl kombinlenir

sarı renk nasıl kombinlenir

SARI RENK NASIL KOMBİNLENİR?

Sarı renk bir parçayı kombinlerken, önem verilmesi gereken ilk şey; renk için uyumlu olan tonu bulmanız. Sarı ile uyumlu renklerle oluşturacağınız kontrast, daha şık bir görüntü oluşturmanızı sağlayacaktır.

Sarı renk için en uygun tonlar; mavi, lila, mor, gri ve siyahtır. Bu renklerle istediğiniz uyumu yakalayabilirsiniz.

sarı renge hangi renk uyar

sarı renge hangi renk uyar

Amaç sarının parlaklığını öne çıkarmaksa, tercihiniz koyu tonlardan olmalıdır. Aksesuar konusunda da bu renkleri tercih etmeniz hoş bir detay olacaktır.

sarı renk tesettür kombin

sarı renk tesettür kombin

Ancak ayakkabı ve çanta renklerinde kahve vb. tonları kullanmanız en uygun olandır. Nitekim yaza veda ederken de bu tonlardan asla vazgeçmemeniz gerektiğini belirtelim. 

sarı ile uyumlu renkler kıyafet

sarı ile uyumlu renkler kıyafet

BİR YORUM YAPIN 0