Beyaz etek nasıl kombinlenir? Beyaz etek kombinlemenin tüyoları

Beyaz renk, kombin oluştururken en çok zorluk oluşturan renklerdendir. Çünkü beyaz rengi kombinlerken, her parçaya ayrıca önem vermeniz gerekir. Diğer bir deyişle, her parçayı ayrı ayrı ele alıp kombinlemeniz gerekir. Bu parçalardan birisi de eteklerdir. Peki bir beyaz etek kombinlerken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? Beyaz etek kombinlemenin tüyoları nelerdir? Sizler için beyaz etek nasıl kombinlenir sorusuna yanıt aradık. İşte tüm bilmeniz gerekenler!

Beyaz etek kombinlemek başlı başına bir sanattır. Bunu böyle belirtiyoruz çünkü beyaz renk, kombinlemesi en zor renklerden biri olarak kabul edilmektedir. Özellikle kış sezonu için en risk taşıyan renklerden biri olan beyaz, her zaman iddialı olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Bir beyaz eteği kombinlerken önem vermeniz gereken ilk şey, beyazın hangi renklerle daha uyumlu olduğudur. Bunu bilmek, size daha doğru bir renk kontrastı oluşturmanızı sağlar. Bir beyaz renk kombinlerken bilmeniz gereken bir diğer şey ise, nasıl tasarımlı aksesuarlarla daha uyumlu olduğudur. Öyleyse içeriğimiz içerisinde beyaz etek kombinleriyle ilgili tüm bilinmesi gerekenlere yakından bakalım:

beyaz etek kombin

beyaz etek kombin

BEYAZ ETEK NASIL KOMBİNLENİR? BEYAZ ETEK KOMBİNLEMENİN TÜYOLARI

Beyaz renk bir eteği kombinlerken, rengin ön plana çıkmasına özellikle dikkat edilmesi gerekir. Bunun için tercih edilen renkler; kırmızı ve pembe gibi renkler olmalıdır. Bununla birlikte sarı ve ona yakın tonlar da beyaz etekle uyumlu olacaktır. Bu tonlar için örnek olarak; sarı ve turuncu tonları verilebilir.

beyaz etek kombinleri tesettür

beyaz etek kombinleri tesettür

Ama renk konusunda tercihiniz yalnızca bu tonlar olmamalıdır. Lacivert, gri ve yakın tonlar da beyaz etekle uyum sağlar. Bu renkler ile şık spor bir kombini oluşturabilirsiniz. Tasarım ve aksesuar konusuna da ayrıca değinilebilir. Bu açıdan; eteğinizi daha ön plana çıkarmak için çizgi detayları kullanabilirsiniz.

beyaz kalem etek uzun

beyaz kalem etek uzun

Kışın bir kombin oluştururken, eteği ön plana çıkarmak açısından sıcak ve koyu renklerin hakim olduğu çorap vb. parçaları tercih edebilirsiniz. Beyaz etekler elbette yalnızca kış mevsimleri için değildir. Yazın da aynı tonlarla şık bir beyaz etek kombini oluşturmanız mümkün olacaktır.

beyaz kalem etek uzun

beyaz kalem etek uzun

BİR YORUM YAPIN 0