Fenomen Şüheda Türkoğlu stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

Instagram ve YouTube'nin en sevilen yüzlerinden biri olan Şüheda Türkoğlu, kendine has tarzıyla büyük beğeni topluyor. Kısa sürede iyi bir takipçi kitlesi elde eden Şüheda Türkoğlu, stiliyle tesettür giyimde farklı yaklaşımları da öne çıkarmaya olanak sağlıyor. Sizler için, Şüheda Türkoğlu'nun stilinden yola çıkarak günlük kombin önerileri listesi hazırladık.

Sosyal medyanın en bilinen ve takip edilen simalarından biri Şüheda Türkoğlu. Hem YouTube kanalı hem de Instagram hesabı üzerinden, modaya dair birçok paylaşımda bulunuyor. O'nun kendine has stili ve kazanmış olduğu ilgi, özellikle tesettür giyim modasında oldukça etkili oluyor. Peki Şüheda Türkoğlu, nasıl bir kombin oluşturuyor? İçeriğimizde, Şüheda Türkoğlu'nun stili üzerinden sizlere günlük kombin önerileri sunuyoruz. 

ŞÜHEDA TÜRKOĞLU STİLİ

şüheda türkoğlu kim

şüheda türkoğlu kim

Kışın en iyi yansıtıcısı renklerdir. Kahve, siyah ve yeşil de, bu renkler arasındadır. Kahve bir tunik veya parka ile içte tek takım gibi görünen bir siyah renk kombini, oldukça uyumlu bir ikili oluşmasını sağlayacaktır. Canlılığı, aksesuarlarınızla da yakalayabilirsiniz.

şüheda türkoğlu dolap

şüheda türkoğlu dolap

Kış sezonunda spor rahatlığı yakalamanın en iyi yolu, sweatshirtlerdir. Tek takım oluşmasını sağlayacak içte tek renk kombini, bu öneride de hakim. Sweatshirtlerinizle beraber, bir şişme mont iyi bir uyum yakalar. Koyu tonlar yerine, canlı ve açık renkler tercih edilebilir.

şüheda türkoğlu youtube

şüheda türkoğlu youtube

Bir mom jean, içte bir kazak ve yünlü, kürklü bir kaban... Tıpkı Şüheda Türkoğlu'nun stili gibi, gayet doğal ve şık bir uyum yakalayacaktır. Eşarpta belirginliği sağlamak için, üst ve alt kombininizden farklı bir ton seçmelisiniz. Daha koyu veya daha açık.

şüheda türkoğlu instagram

şüheda türkoğlu instagram

şüheda türkoğlu biyografi

şüheda türkoğlu biyografi

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'in stiliyle şık olmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'in stiliyle şık olmanın yolları

BİR YORUM YAPIN 0