Emine Erdoğan: Gençlerimizi bataklıklara terk edemeyiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nin (YEDAM) açılışında yer aldı.

Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Yeşilay'ın alkol ve uyuşturucu bağımlı ve yakınlarına ücretsiz psiko-sosyal, rehabilitasyon hizmeti verdiği YEDAM'ın Türkiye genelindeki 7. merkezinin Ümraniye'deki açılış törenine katıldı. 

Tören konuşma yapan Emine Erdoğan,  "Böylesine önemli bir merkez açarak, çocuklarımızın geleceğine kol kanat geriyorsunuz. YEDAM'ın hayırlı olmasını diliyorum. Ümraniye Belediyemizi de bu önemli hizmet dolayısıyla kutluyorum. Diğer belediyelerimize de örnek olmasını diliyorum." dedi. 

EMİNE ERDOĞAN SÖZLERİNE ŞÖYLE DEVAM ETTİ:

"Hele de bağımlılıklar gibi gençlerimizi pençesine alan sorunlar, mutlaka çözüm beklemektedir. Bağımlılık, türü ne olursa olsun, çağımız insanının aklını ve ruhunu felce uğratan salgın bir hastalıktır. İnsanı bedeni ihtiyaçlarının kölesi haline getirir. Bugün kime baksanız, herkesin bir şeye az ya da çok bağımlı olduğunu görürsünüz. İnsanlar alışverişe, estetik operasyonlara, yiyeceklere, bilgisayar oyunlarına, sosyal medyaya, televizyon dizilerine bağımlı halde yaşıyorlar. Hiçbir bağımlılığı bir diğerine tercih edemeyiz. Zira insanın iradesini elinden alan bu davranışların daha az tehlikelisi yoktur. Fakat madde bağımlılığı, elbette hayatların ışığını söndüren en trajik bağımlılıkların başında geliyor. Evlatlarımıza, gençlerimize bağımlı demek istemiyorum. Çünkü onlar her şeyden önce analarının kuzusu, babalarının yüreğidir. Hal böyleyken, ne yazık ki, uyuşturucu kullanımından ötürü mahvolan yaşamlara, dağılan ailelere şahit oluyoruz. İnsan haysiyetine yakışmayacak ölümler gerçekleşiyor." 

"Gazete manşetleri bu ölümleri, 'ceset bulundu' olarak yazıyor. 'Vefat etti' diye değil." ifadelerini kullanan Erdoğan, bu "belanın" sadece yaşamı değil, ölümü de anlamsızlaştırdığını anlattı. 

"Bugün dünya çapında 247 milyon kişinin uyuşturucu madde kullandığı tahmin ediliyor. 247 milyon kayıp hayat. Gerçekten çok acı." 

Mehmet Ali Erbil mantı ve dolma yedi!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil mantı ve dolma yedi!
Yasemin Özilhan dağ tatilinde

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan dağ tatilinde
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0