Mehmet Ali Erbil mantı ve dolma yedi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil tam 2 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde doktor ablası Yeşim Erbil müjdeyi vererek abisinin durumunun iyiye gittiğini söylemişti. Dün bir programa canlı yayınla bağlanan Yeşim Erbil abim istediği yemekleri yedi dedi.

Evinde düşerek kaburga kemikleri kırması sonrasında hastanede tedavi edilirken eski hastalığı Kaçış sendromunun nüksetmesi nedeniyle yoğun bakım 2 aydır tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbiil'den müjdeli haber geldi. Doktor kardeşi Yeşim Erbil, “Solunum cihazından ayrıldı, zamanla toparlanacak. Sevdiği şeyleri ufak ufakta olsa yiyip içiyor. Mantı ve dolma yedi. Mehmet Ali Erbil yaşama tutunuyor dualarınız sayesinde” dedi.

Televizyon programına canlı yayınla bağlanan Yeşim Erbil, "Temel yaşam fonksiyonlarının yerine gelmesi çok güzel bir şey. On gün zaman zarfında da küçük küçük konuşuyordu 'gelin' diyor Sezin'i Muhsine'yi çağırıyor.  Hemşire hanımı çağırıyor. Çok net sohbet tarzında değil konuşması ama şimdi birazcık daha uzun konuşuyor. 65 günlük bir süreçten geçtiği için doğal olarak enerjisi çok fazla yok hemen yoruluyor.  Şimdi yiyecek istiyor vişne suyu çok sever istedi." dedi.

2018 yılında aramızdan ayrılan usta isimler

İLİŞKİLİ HABER

2018 yılında aramızdan ayrılan usta isimler
İşte Yeliz Yeşilmen'in makyajsız hali...

İLİŞKİLİ HABER

İşte Yeliz Yeşilmen'in makyajsız hali...
Emine Erdoğan: Gençlerimizi bataklıklara terk edemeyiz

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: Gençlerimizi bataklıklara terk edemeyiz
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

HARUN 5 yıl önce

seni cok seviyoruz malı allahim seni bize bagisladi sukurler olsun yaradanima

inci Bektaş 5 yıl önce

Mehmet Ali yi Rabbim önce çocuklarına sonra sevenleri ne bağışladı çok şükür.çok geçmiş olsun evimizin yaramaz çocuğu sensiz olmaz seniseviyorum mali iyki varsın

Toplam 1 beğeni

Mehtap 5 yıl önce

(ALLAH'IMIZ),şifalar diliyorum inşallah AMÎN

Toplam 2 beğeni

Esin 5 yıl önce

Şu günlerde en mutlu olduğumuz haber Allah uzun ömürler versin sana Mehmet Ali Erbil....

Toplam 3 beğeni

erolkarsakli 5 yıl önce

Çok sevindik. İnşallah gülmelere devam...

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun