Gülsüm Anne'nin hikayesi film oluyor!

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle yatalak olan Rus gencini evlat edinen Gülsüm Kabadayı'nın hayatını konu alan film Mustafa Uslu'dan geliyor.

Ayla ve Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programına canlı yayınla bağlanarak, Gülsüm Anne'nin hikayesinin yayın haklarını satın aldığını duyurdu. Geçirdiği trafik kazası sonrası yatalak olan Rus gencini evlat edinen Gülsüm Kabadayı'nın hayatını konu alan filmin kadrosunda Taner Ölmez, Genço Özak ve Ahmet Rıfat Sunday gibi ünlü isimlerde yer alacak. Filmin adı da 'Bir Umut' olacak.

Gülsüm anne

Gülsüm anne

HİÇ TANIMADIĞI GENCİ EVLAT EDİNMİŞTİ

Antalya'da, trafik kazası nedeniyle getirildiği hastanede tedavi gören kimsesiz felçli genci evine götürerek 10 yıldır fedakarca bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı, bütün dünyanın takdirini toplamıştı.

Gülsüm anne

Gülsüm anne

Fiziksel benzerliği ve Rusça sözcüklere tepki vermesinden dolayı Rus olduğu anlaşılan gencin üzerine titreyen Gülsüm Anne, "Evladım" dediği gence Umut ismini vermişti.

Kabadayı, Umut adını verdiği gence yaklaşık 10 yıl boyunca baktı. Fedakarlığıyla dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen Gülsüm Kabadayı, birçok kez 'Yılın Annesi' ödülünü aldı, Rusya'da kahraman ilan edildi. Gülsüm Anne'nin 'Umut' ismini verdiği genç geçen yıl hayatını kaybetmişti.

Sinan Akçıl ve eşinden duygusal paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl ve eşinden duygusal paylaşım!
Büşra Develi'nin son paylaşımı rekor kırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Develi'nin son paylaşımı rekor kırdı!
Çocuklar Duymasın'ın yayın günü değişti

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın'ın yayın günü değişti
Tarkan Tevetoğlu ile eşinin haftasonu keyfi!

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan Tevetoğlu ile eşinin haftasonu keyfi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

uCube 5 yıl önce

İşte anne gibi anne... Kimisi doğurur sokağa bırakır maddi durum yok diye. Kimisi ömür boyu altından alır yine de bir tebessümüne huzurlar getirir. Şu tabut başında ki resim yeter TÜRKİYE'ye. (NOKTA)

Toplam 3 beğeni

Ksjffj 5 yıl önce

Ucube.sanada nokta .nokta

Toplam 5 Beğeni

Vatandaş 5 yıl önce

İnsan olmak kadar güzel birşey yok insanlıktan çıkmak kadarda kötü birşey yok. Allah her daim insan kalanlardan eylesin Elhamdülillah.

Toplam 6 beğeni

Ali 5 yıl önce

Rusya'da hakkında belgesel çekildi. Akabininde 10 dakika ayakta alkışlandı.

Toplam 10 beğeni

Dadas 5 yıl önce

Ne kadın ya helal olsun

Toplam 11 beğeni

kırık kalp 5 yıl önce

helal olsun şidiki anneler kendi evladına bakmıyor işte cennet böyle bir anneni ayağının altında

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun