İstanbul Anadolu yakasında mangal yapılacak yerler

İstanbul'da hafta sonları özel günlerde veya aile ile vakit geçirmek istediğiniz bir günde mangal yapmak en güzel tercih olacaktır. Yaz aylarına özel yapılacak en güzel etkinliklerden biri mangal keyfidir. Bu keyfi yaşayabileceğiniz mekanları sizler ile paylaşıyoruz. Peki, İstanbul'da mangal yapacağınız yerler nerelerdir? İşte, İstanbul'da en popüler mangal mekanları...

Piknik yerleri her yerde olduğu gibi Türkiye'nin incisi İstanbul'da da rahatlıkla bulunmaktadır. Havaların sıcak olmaya başladığı şu günler piknik günleri olmaktan öte geçmiyor. Her yılda olduğu gibi bu yılda yurdumuzun insanı piknik sepetlerini doldurmaya başladı. Piknik sepetinin nasıl hazırlanması konusunda bilgi almak için haberimize göz atabilirsiniz. Peki, ailecek gidebileceğiniz rahat ve huzurlu piknik mekanları nerelerdir? İşte, İstanbul'da ailecek mangal yapılacak mekanlar...

İstanbul

İstanbul

İSTANBUL'DA MANGAL MEKANLARI
 

Taşdelen Mesire Alanı

Taşdelen Mesire Alanı

Çekmeköy'de bulunan bu piknik alanı;Taşdelen Mesire Alanı ailecek gidebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir mesire alanıdır. Buraya giden özel dolmuşlar olduğu gibi özel aracınız ile çevre yolunu kullanarak rahatlıkla bu mekana ulaşabilirsiniz.

Polonez Garden Piknik Alanı

Polonez Garden Piknik Alanı

Polonezköy hamak kenti bilindiği gibi yemyeşil manzarası ile mangal keyfi yapacaklara da güzel imkanlar sunuyor. Ailecek Polonez Garden Piknik Alanı'na gidebilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Değirmen Park Restoran Mangal Piknik Yeri

Değirmen Park Restoran Mangal Piknik Yeri

Anadolu'nun yeşile doymayan manzarası Beykoz'da bulunan Değirmen Park Restoran Mangal Piknik Yeri tüm ailelerin tercihi bir yerdir. Burada mangal keyfi yapabilir ve mangal alanına yakın yerlerde ailecek günü birlik kamp yapabilirsiniz.

Saklı Dere Piknik AIanı

Saklı Dere Piknik AIanı

Kartal'da bulunan bu mangal mekanı oldukça sessiz ve sakin olmasıyla ailelerin tercih listesinin başında yerini alıyor. Alkolsüz mekan olmasıyla da ayrı bir avantaja sahip olan Saklı Dere Piknik AIanı piknik ve mangalseverleri bekliyor.

Salih Solman Piknik Alanı

Salih Solman Piknik Alanı

İstanbul'un nadide ilçelerinden biri olan Üsküdar'ın Kısıklı mahallesinde bulunan Salih Solman Piknik Alanı kalabalık ve trafik sorunu olmamasından dolayı tercih edilen piknik alanları arasındadır.

İstanbul'da hediyelik eşya nereden alınır?

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da hediyelik eşya nereden alınır?
En lezzetli kruvasan nereden alınır? Kruvasan yenecek mekanlar

İLİŞKİLİ HABER

En lezzetli kruvasan nereden alınır? Kruvasan yenecek mekanlar

BİR YORUM YAPIN 1

Rıdvan 4 yıl önce

Istanbul sadece anadolu yakasından ibaret değil. Madem mangal yapılacak yerleri yazıyorsunuz başlığa Anadolu yakasında diye ekleyin.