6.3 milyon takipçili hesabı kapatılmıştı! Dilan Polat'tan açıklama

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın 6.3 milyon takipçili Instagram hesabına Ankara Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişim engeli getirildi. Polat yeni hesabından açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de, Engin Polat'ın kuzeni ve ailenin koruması Can Polat'ın uğradığı saldırıyla gündeme gelen Polat ailesi, yeni bir gelişmeyle tekrar gündeme geldi. 

6.3 MİLYONLUK HESABI KAPATILDI

Yaşanan bu durumun ardından, Dilan Polat'ın sosyal medya faaliyetlerine yönelik hukuki bir hamle geldi. Polat'ın yaklaşık 6.3 milyon takipçiye sahip sosyal medya hesabı, kamunun korunması gerekçesiyle mahkeme kararıyla engellendi.

6.3 milyonluk hesabı kapatılan Polat'tan yaptığı açıklamayla tekrar gündeme geldi. Polat yeni hesabını duyurarak “Gerekli yerlere başvuruda bulunduk, hesabım açılana kadar yedek hesabım budur” ifadelerini kullandı. 

Engin Polat’ın annesi Şükran Polat ise yaptığı paylaşımda yedek hesap üzerinden iletişimin sürdürüleceğini belirterek, Dilan Polat adına açılan sahte hesaplara karşı uyarıda bulundu. Şükran Polat “Dilan adına açılan hesaplar sahte hesaplar. Dilan’ın şu an açtığı herhangi bir hesap yok” dedi. 

"KADERİM KÖTÜ YAZILMIŞ ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ"

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan habere göre Dilan Polat, hesap erişim engeline ilişkin ilk kez açıklama yaptı. Polat, "Kaderim kötü yazılmış çocukluğumdan. Tek bir beklentim kalmadı. Sorun yok benim için hesap vs. umurumda değil. Sadece çok mutlu olmak istemiştim olmadı. Herkes çok mutlu olsun ben olamadım" ifadelerini kullandı.

Kendi rızasıyla tedaviye başladı: İbrahim Tatlıses'ten videolu mesaj geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Kendi rızasıyla tedaviye başladı: İbrahim Tatlıses'ten videolu mesaj geldi!
Fethiye'de rüya gibi bir teklif! Ünlü oyuncu Aleyna Solaker dünyaevine giriyor

İLİŞKİLİ HABER

Fethiye'de rüya gibi bir teklif! Ünlü oyuncu Aleyna Solaker dünyaevine giriyor
Reshad Strik eşi Gamze Özçelik'i paylaştı! Yıl dönümü karesi çok beğenildi

İLİŞKİLİ HABER

Reshad Strik eşi Gamze Özçelik'i paylaştı! Yıl dönümü karesi çok beğenildi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0