5. TRT 'Geleceğin İletişimcileri' ödülleri sahiplerini buldu

TRT'nin bu yıl 5.'si düzenlenen 'Geleceğin İletişimcileri Yarışmacısı', gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 4 ana dal ve 12 alt kategoride gerçekleşen törende ödülleri TRT Genel Müdürü İbrahim Eren verdi.

TRT 5. Geleceğin İletişimcileri Yarışması ödülleri, bu yılki sahiplerine ulaştı. TRT'nin Tepebaşı Stüdyosu'nda gerçekleşen törende, 4 ana dal ve 12 alt kategoride ödüller verildi. Ödül töreninde; TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz ile birlikte Kültür AŞ Genel Müdürü Kemal Kaptaner bulundu. 

Törende bir konuşma gerçekleştiren TRT Genel Müdürü Eren, yayıncılıkta dünyanın en önemli markalarından biri olmayı hedeflediklerini belirtti:

ibrahim eren

ibrahim eren

"Bu hedef doğrultusunda biz de TRT olarak değişiyoruz, yenileniyoruz, standartlarımızı sürekli güncelleyip yükseltiyoruz. Tabii bütün bunları yaparken şunu hiç unutmuyoruz, değişimde kök daima korunur. Bu kök hem TRT'nin sahip olduğu 1927'de radyo yayıncılığıyla başlayan köktür hem de Türk milletinin Anadolu'nun sahibi olduğu milli ve manevi değerlerin bütünüdür. Teknolojinin yanında hayatı, insanları anlamaya ve okumaya çalışmalıyız. Teknoloji değişse de hikayeler hep anlatılmaya devam edecek, gazetecilik ve özgün içerikler hiç olmadığı kadar hayati olacaktır. Çünkü bilgiye her yerden ve her platformdan erişme imkanımız var. Sonuç olarak yenilikçi ve ilham verici fikirlere dürüst içeriklere bugünkünden daha fazla ihtiyacımız olacağı gerçeği apaçık karşımızda duruyor." 

Haluk Levent'ten Bergama'daki şehit ailesine ziyaret

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten Bergama'daki şehit ailesine ziyaret
Türk Kızılay'ından Yemen'deki göçmenler için gıda yardımı

İLİŞKİLİ HABER

Türk Kızılay'ından Yemen'deki göçmenler için gıda yardımı

BİR YORUM YAPIN 0