Kar küresi nasıl yapılır?

Evde çocuğunuzla bile beraber kolaylıkla yapabileceğiniz kar küresinin aşamalarını sizler için anlattık. Evde kar küresi yapımı ve örnek modelleri...

Günümüzde pek çok kişinin sevdiği ve izlemekten keyif aldığı kar küreleri, yediden yetmişe herkesin hoşuna gitmektedir. Sizde değerli gördüğünüz kişilere ufak armağanlar vererek onları mutlu edebilirsiniz.

Dışarıdan satın alacağınız sıradan bir eşya yerine evde hazırlayabileceğiniz el yapımı kar küresine eminim bayılacaktır! Adım adım evde kar küresi yapımı...

MALZEMELER:

Küçük, orta ya da büyük boyda kavanoz
Süs olarak eklemek istediğiniz ana nesne
Kar tozu
Slikon yapıştırıcı
Gliserin

YAPILIŞI:

Seçtiğiniz kavanozun kapak bölgesine ana tema olarak seçtiğiniz nesneyi iç tarafına silikonla sabitleyin. Daha sonra kavanozun içine dışarıdan satın aldığınız yapay karları ilave edin. Bu esnada iri taneli simler de kullanabilirsiniz.

Daha öncesinde ısıtıp soğumaya bıraktığınız suyu üç parmak boşluk kalacak gibi doldurun ve 2 ya da 3 damla gliserin koyun. Kavanoz kapağı suda kalacak şekilde kapattıktan kenarlara silikon sürün. Bu esnada kapağı iyice kapattığınızdan emin olun. İşte bitti bile!

KAR KÜRESİ İÇİN ÇEŞİTLİ MODELLER:

Kişisel bakım malzemeleri nasıl dezenfekte edilir?

İLİŞKİLİ HABER

Kişisel bakım malzemeleri nasıl dezenfekte edilir?

BİR YORUM YAPIN 1

Zeynep 3 yıl önce

Nerde var