Nilüfer'den şaşırtan itiraf! "Ben öldükten sonra yayınlasınlar"

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nilüfer son yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Ünlü isim, son dönemde çekilen otobiyografik filmleri çok beğendiğini beyazperdeye aktarılmasına sıcak baktığını söyledi. Ancak “Bir proje gelirse değerlendiririm ama filmimin ben öldükten sonra yayınlanmasını isterim.” dedi.

Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Nilüfer gazeteci ayaküstü gazetecilerin sorularını cevapladı. Usta isim, otobiyografik filmleri çok sevdiğini ve hayatının sinemaya aktarılmasına sıcak baktığını dile söyledi.

nilüfer

nilüfer

"BEN ÖLDÜKTEN SONRA YAYINLANSIN"

Nilüfer, "Bu tarz bir proje gelirse değerlendiririm ama şu anda yok. Geçenlerde öyle bir konuşma yapıldı. Doğru bir proje gelirse de olabilir. Fakat ben öldükten sonra yayınlansın isterim. Çünkü çok gerçek olmalı. Bu tarz işleri izliyorum, güzel oluyor" açıklamasıyla dikkat çekti. 

Sağlığının yerinde olduğunu da belirten ünlü isim, "Her şey yolunda sağlık sıhhat de güzel. Bu yıl bol bol konserler olacak. Belki bir single çıkarabilirim yaz başında."

Yeni kuşağa da ayak uydurduğunu söyleyen Nilüfer, "Ben, neysem oyum. Zorlanmıyorum. Birtakım şeyler değişiyor. Müziğin değiştiği gibi anlayışlar da değişiyor. İyiye mi kötüye mi gittiği tartışılır. Ama sonuçta kendi bildiğim yolda 50 yıldır ilerlemeye devam ediyorum ve edeceğim gidebildiğim kadar. Yeni kuşak 90'lı yıllardaki şarkıları öyle çok seviyor ki... Konserlerimde görüyorum, 13-14 yaşındaki çocuklar beni dinlemeye geliyor ve bayılıyorlar şarkılara. Tabii ki yeni kuşağı da yakalarız."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Anneannesini kaybeden Kadir Ezildi'den ağlatan video paylaşımı! 'Ben sarılmaya kıyamazken ellerimde öldün'

Emine Erdoğan'dan doğasever gençlere tebrik paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan doğasever gençlere tebrik paylaşımı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0