Türkiye'de kadınlar plajı nerelerde var? Kurban Bayramı tatilinde kadınlara özel plajlar

Kurban Bayramı'nda uzun bir tatil planı yapmak istemiyor ama denizin keyfini çıkarmak için rotalar belirlemek istiyorsanız İstanbul'a yakınlığıyla bilinen kadınlara özel plajlara şans verebilirsiniz. Peki Türkiye'de kadınlar plajı nerelerde var? İstanbul'da en iyi kadınlar plajı hangisi? İşte detaylar...

Kavurucu yaz sıcaklarıyla beraber herkes deniz, kum ve güneş üçlüsünün hayalini kuruyor. Yoğun iş temposu ve evdeki sorumluluklar derken böyle bir düşünceyi gerçekleştirmek kimi zaman hayalden öteye gidemiyor. Ancak Kurban Bayramı'nın gelişiyle aile ve dostlarla bir arada zaman geçirmek için ufak bir tatil fırsatına sahip olabiliyoruz. Sizde ailenizle dini vecibeleri yerine getirdikten sonra mis gibi deniz havası almak ve yüzmenin tadına varmak isterseniz İstanbul'a yakın onlarca tatil noktasını seyahat rehberinize ekleyebilirsiniz. Gelin, "kadınlara özel" denize girilebilecek masmavi durakları birlikte adım adım keşfedelim.

Kurban Bayramında nereye gidilir? KapadokyaİLİŞKİLİ HABERKurban Bayramında nereye gidilir? Kapadokya'da gezilecek yerler nerelerdir?

TÜRKİYE'DE KADINLAR PLAJI NERELERDE VAR?

İstanbul'a ve huzura yakın en güzel kadınlar plajlarını sizler için detaylı bir şekilde araştırdık. Hazırsanız sırayla her birine göz atalım...

  • BURSA KURŞUNLU KADINLAR PLAJI

Köklü tarihi ve doğa harikası manzaralarıyla göz kamaştıran Bursa, dört mevsim harika bir gezi imkanı tanıyor. 115 kilometreyi bulan deniz sahilleriyle yaz sezonunda büyük rağbet gören Bursa'da yer alan Kurşunlu Kadınlar Plajına Kurban Bayramında gitmeyi düşünebilirsiniz. Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan plaj merkeze yaklaşık olarak 40 kilometre uzaklıktadır.

Bursa Kurşunlu Kadınlar Plajı

Bursa Kurşunlu Kadınlar Plajı

2015 yılından beri kadınlara özenli hizmet veren Bursa Kurşunlu Kadınlar Plajı, fiziki açıdan görülmesi mümkün olmayan bir alanda konumlandırıldığı için kadınların gönül rahatlığıyla denize girebilmesine imkan tanıyor. 3000 metrekarelik geniş bir alanı kapsayan Kurşunlu Kadınlar Plajı temiz ve berrak sularıyla dikkat çekiyor.

Kadınlar Plajı

Kadınlar Plajı

  • SARIYER ALTINKUM KADINLAR PLAJI

Derseniz ki: "İstanbul'a yakın bir yer değil direkt İstanbul'da bir kadınlar plajı arıyorum!" size harika bir önerimiz var! Çarşaf gibi denizi ve altın rengi kumlarıyla yoğun ilgi gören Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı, tamamı kadınlar oluşan personeli ve güvenlik önlemleriyle ilgi topluyor. İçerisinde soyunma kabinleri, duş ve mescit de bulunan plaja girişte hafta içi ve hafta sonu ise fiyat değişikliği göstermektedir.

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı

Ancak fazlasıyla kalabalık olan bu plaja gelmek istiyorsanız erken saatlerde ve haftaiçi gelmenizi tavsiye ederiz.

Sarıyer Kadınlar Plajı

Sarıyer Kadınlar Plajı

  • ESENKÖY SERANDER ÇAMLIBEL KADINLAR PLAJI

Yalova'nın Esenköy mevkiinde yer alan Esenköy Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı, haftanın 6 günü kadınlara özel bir hizmet sunmaktadır. Öte yandan bu yer pazar günleri aile plajı olarak tatilcilere kapılarını aralıyor. Yeşil ve mavinin iç içe geçtiği plaja İstanbul'a yakın olduğu için hafta sonu günü birlik buraya ufak bir kaçamak yapabilirsiniz. 

Esenköy Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı

Esenköy Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı

  • KERPE MİÇO KOYU KADINLAR PLAJI

2016 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Kerpe'de hizmet vermeye başlayan Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı, 700 şezlong ve 17 personelle her yaz yoğun ilgi görmektedir. 81 dönüm alan üzerinde yalnızca kadınlar için düzenlenen alan manzara ve denizin tadını çıkarmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri oluyor. 

Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı

Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı

Sabah 09:00 ve akşam 19:00 saatleri arasında kadınlara kapılarını aralayan plaj içerisinde şezlong, şemsiye, duş alanları ve tuvalet gibi sosyal ihtiyaç olabilecek her şey bulunmaktadır.

Kocaeli Kadınlar Plajı

Kocaeli Kadınlar Plajı

  • POYRAZKÖY KADINLAR PLAJI

İstanbul'un Beykoz semtinde bulunan Poyrazköy Kadınlar Plajı, haftanın 7 günü berrak denizi ve muhteşem piknik alanlarıyla yoğun rağbet görüyor. Ulaşımı kolay olması ve sosyal imkanlar tanıması sebebiyle dikkat çeken bu plaja da bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Poyrazköy Kadınlar Plajı

Poyrazköy Kadınlar Plajı

Plaj çantasına ne koyulur? Plaj çantasında olması gereken kozmetik ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Plaj çantasına ne koyulur? Plaj çantasında olması gereken kozmetik ürünler
Kordon kanı nedir? Kordon kanı ne işe yarar? Kordon kanı saklamak mantıklı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Kordon kanı nedir? Kordon kanı ne işe yarar? Kordon kanı saklamak mantıklı mı?
Erkek kıyafet kombini nasıl yapılır? Kurban Bayramı'na özel erkek kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

Erkek kıyafet kombini nasıl yapılır? Kurban Bayramı'na özel erkek kombinleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0