Kısmetse Olur Aşkın Gücü nerede çekiliyor? Kısmetse Olur evi nerede?

5 yıl aradan sonra izleyenlerle yeniden buluşan "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programının çekimlerinin yapıldığı yer birçok kişi tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. Daha önce evde çekildiği söylenen program hakkında ortaya çıkan bir iddia herkesi şaşırttı. Peki Kısmetse Olur nerede çekiliyor? Kısmetse Olur evi nerede? İşte tüm detaylar haberimizde...

Bir dönemin efsanelerinden biri olarak karşımıza çıkan fenomen yarışma programı "Kısmetse Olur" 2017 yılında evlilik programlarının yasaklanmasıyla ekranlara veda etmişti. 5 yıl aradan sonra "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" ismiyle Youtube kanalında izleyenlerin beğenisine sunulan program, yeni sezona damga vurdu. 9 gelin ve 9 damat adayının gerçek aşkı bulmak ve yuva kurmak için katıldığı programda kimi zaman tansiyon yükselirken kimi zaman da eğlence dolu dakikalar yaşanıyor. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan programın nerede çekildiğiyse herkes tarafından merak ediliyor. Gelin, 9 kadın ve 9 erkeğin gündelik yaşantısına şahitlik eden Kısmetse Olur evinin nerede olduğunu birlikte öğrenelim. 

 Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel kimdir? Cansel Ayanoğlu kimdir, kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABER Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel kimdir? Cansel Ayanoğlu kimdir, kaç yaşında?

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARI KİMLERDİR?

Geçtiğimiz yıllarda öne çıkan yarışmacı profilleriyle dikkatleri üzerine çeken Kısmetse Olur, yeni sezonda da birbirinden renkli yarışmacılarla ekranlara geliyor. Her hafta yapılan elemeler çerçevesinde güncel yarışmacı isimleri şu şekilde:

Gelin Adayları: Aybüke, Şeydanur, Simge, Yeliz, Yaren, Cansel, Eslem ve Ayşenur

Damat Adayları: Zeyd, Furkan, Bilek, Sedat, Serdar, Erhan, Erol ve Oğulcan

Kısmetse Olur Aşkın Gücü

Kısmetse Olur Aşkın Gücü

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ NE ZAMAN YAYINLANIYOR? KISMETSE OLUR HANGİ KANALDA?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı her gün saat 18:30'da Youtube kanalında izleyenlerle buluşuyor. 

KISMETSE OLUR NEREDE ÇEKİLİYOR? KISMETSE OLUR EVİ NEREDE?

9 farklı gelin ve damat adaylarının hayatını gözler önüne seren Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün çekimleri iki farklı ev konseptinde gerçekleştiriliyor.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü evi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü evi

Havuzdan geniş bahçesine, lüks mutfak tasarımından salonuna kadar oldukça büyük bir evde çekimleri yapılan kızlar evinin yanı sıra programda erkekler evi de bulunuyor. 

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü kızlar evi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü kızlar evi

İstanbul semtinde çekimleri yapılan programın Küçükçekmece semtinde bir evde geçtiği söylenmişti. Ancak yarışmacılardan Aybüke'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bu bilginin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü erkekler evi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü erkekler evi

Buna göre program aslında evde değil de Esenyurt'ta yer alan stüdyo ortamında gerçekleştiriliyor.

Kısmetse Olur stüdyosu

Kısmetse Olur stüdyosu

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0