Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Bambaşka dizisi nerede çekiliyor?

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen "Bambaşka Biri" dizisi, kısa sürede diziseverlerin radarına girmeye başardı. Dizi hakkında arama motorlarında araştırma yapmaya başlayan birçok kişi 'Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Bambaşka dizisi nerede çekiliyor?' gibi sorulara yanıt arıyor. İşte tüm detaylar haberin devamında...

Fox TV ekranlarının yeni dizisi "Bambaşka Biri", sürükleyici konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Aşk, dram ve aksiyon dolu sahneleri izleyicilere bir arada yaşatan yapım, her bölümüyle sosyal medyanın 'en çok konuşulan' konuları arasına girmeyi başarıyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı dizinin her detayı izleyenleri ekran başına kilitlerken çekim yerleri de merak konusu haline geldi. Gelin, Bambaşka Biri dizisinin çekim yerlerine birlikte göz atalım.

Safir 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Safir dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERSafir 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Safir dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? 

Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti ile yolları kesişen genç savcı Leyla ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan'ın öyküsünü konu alan yapım, çıkar çatışmaları arasında birbirlerini umutsuzca isteyecekleri bir girdaba düştüklerinden habersizdir.

Bambaşka Biri

Bambaşka Biri

Tüm ülkede geniş bir yankı uyandıran cinayetin çözümü için Leyla ve Kenan birlikte hareket etmekten mutsuzluk duysalar da aslında birbirlerine kapılmaktan da kendilerini alıkoyamaz.

Bambaşka Biri konusu

Bambaşka Biri konusu

Ancak Kenan'ın babasının başsavcı Turan olması da dahil pek çok sebep, Leyla'yı Kenan'dan uzak tutmaktadır. Birbirlerini tanıdıkça bilmedikleri yönlerini keşfedecek olan bu ikili, zorlu bir aşk mücadelesiyle karşı karşıya kalacaklardır.

Bambaşka Biri dizisi

Bambaşka Biri dizisi

BAMBAŞKA BİRİ UYARLAMA MI?

Özgün bir senaryo üzerine kurulu olan yapım, herhangi bir dizi ya da kitaptan uyarlanmamıştır. 

BAMBAŞKA BİRİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu ve senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Bambaşka Biri dizisinin başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor.

Bambaşka Biri oyuncuları

Bambaşka Biri oyuncuları

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken yapım Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre gibi ünlü isimleri de kadrosunda barındırıyor.

Bambaşka Biri dizisi oyuncu kadrosu

Bambaşka Biri dizisi oyuncu kadrosu

BAMBAŞKA BİRİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'da çekimleri gerçekleştirilen Bambaşka Biri dizisinin sahnelerine özellikle Beşiktaş, Gayrettepe ve Galata çevresinde yer verilmektedir. İstanbul'un modern ve tarihi köşelerini harmanlayan yapım izleyenlere adeta görsel bir şölen yaşatmaktadır.

Bambaşka Biri çekim yerleri

Bambaşka Biri çekim yerleri

Uyumsuz çocuk kimdir? Uyumsuz çocuğun özellikleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Uyumsuz çocuk kimdir? Uyumsuz çocuğun özellikleri nelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0