Yabani dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yabani dizisi nerede çekiliyor?

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olarak adından söz ettiren "Yabani", hem etkileyici hikayesi hem de başarılı oyuncu kadrosuyla dizi severlerden tam not alıyor. Yapımın çekim yerleri ise izleyenler tarafından sıklıkla arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi İstanbul'un neresinde çekiliyor? İşte detaylar...

Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen iddialı dizisi "Yabani", dikkat çeken olay örgüsü ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekran başına topluyor. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimleri bir araya getiren yapım, köklü bir aileden kaçırılan ve sokaklara düşen bir çocuğun yıllar sonra evine dönmesini ve varoluş mücadelesini gözler önüne seriyor. Her sahnesiyle büyük ilgi gören yapımın çekim yerleri ise izleyenler tarafından merak ediliyor. Gelin, "Yabani" dizisinin çekim yerlerine dair merak edilen detaylara birlikte göz atalım.

Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Arak dizisi nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERArak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Arak dizisi nerede çekiliyor?

YABANİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kendini bildi bileli sokaklarda yaşam mücadelesi veren Yaman, çocukken karşılaştığı Cesur, Asi ve Umut'la kendisine yeni bir aile kurmuştur. Ancak Yaman, ailesinin kim olduğunu ve nereden geldiğini asla bilmemektedir. Köklü bir aileden kaçırılan Yaman'ın asıl ailesi oldukça zengindir ancak bundan habersizdir.

Yabani

Yabani

Yaşadıkları zorluklara rağmen boyun eğmeyen Yaman'ın tek umudu, ailesi gibi gördüğü Umut'un yürümesidir. 'Mucize Doktor' reklamını yapan bir doktora umutlarını bağlayan gençler, Umut'un iyileşmesi için bu doktorun peşine düşer. Ancak yılda bir kez Türkiye'ye gelen ve sınırlı sayıda hastaya bakan bu doktorun ücretini ödemek bu çocuklar için imkansız gibi bir şeydir. Yaman, yine kağıt toplamaya çıktığı bir gün, Rüya ve Alaz'la tanışır ve bu tanışma kendisini çocukluğuna gerçek ailesine uzanan bir yolculuğa çıkarmaktadır.

Yabani dizisi konusu

Yabani dizisi konusu

YABANİ DİZİSİ UYARLAMA MI?

Yabani dizisi herhangi bir yabancı dizi ya da filmden uyarlama değildir.

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi Bilgiç'in başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Yabani dizisi oyuncuları

Yabani dizisi oyuncuları

Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu Hilal Yıldız'ın yazdığı dizi, ilk bölümden itibaren büyük beğeni topluyor.

Yabani dizisi oyuncu kadrosu

Yabani dizisi oyuncu kadrosu

YABANİ DİZİSİ HANGİ GÜN YAYIMLANIYOR, SAAT KAÇTA?

İlgiyle izlenen Yabani dizisi her salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşuyor.

YABANİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? YABANİ DİZİSİ HANGİ SEMTTE GEÇİYOR?

İstanbul'un dokusunu yansıtan manzaralar ve farklı semtleri gözler önüne seren "Yabani" dizisi şehrin gözde semtlerinden Beşiktaş ve Galata'da geçmektedir. Yalnızca bu semtlerde değil İstanbul'un pek çok köşesinde çekilen diziyi izlerken adeta şehir turu yapmak mümkün.

Yabani dizisi çekim yerleri

Yabani dizisi çekim yerleri

Kış dekorasyonu nasıl olmalı? Kış depresyonunu engelleyecek dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kış dekorasyonu nasıl olmalı? Kış depresyonunu engelleyecek dekorasyon önerileri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0