Bu fırsat kaçmaz! 18 yaşından küçüklere ücretsiz müze serüveni yoğun ilgi görüyor

Çocukların okullarına ara verdiği ve dinlenmenin tadına vardığı sömestr tatili, keyif dolu gezi rotaları oluşturmak için harika bir zaman dilimi sunuyor. 18 yaşından küçük öğrenciler için hiçbir ücret ödemeden müzeleri ziyaret edebilme fırsatı oluşturuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un tarihi hazinelerini öğrencilerle buluşturmak amacıyla özel bir hamleye imza attı. İstanbul'un zengin mirasını ve tarihini keşfetmek isteyen öğrenciler için sömestr tatiline özel ücretsiz müze gezme imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

Panorama 1453 Tarih Müzesi

Panorama 1453 Tarih Müzesi

SÖMESTR BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK

Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk gibi tarihi mekan ve müzeler sömestr boyunca 18 yaş ve altına ücretsiz olacak. 4 Şubat tarihinde sona erecek olan uygulamadan faydalanmak için yapmanız gereken tek şey 'Radar İstanbul' uygulaması üzerinden kayıt olmak ve müze girişlerinde kimlik kartı göstermek.

Yerebatan Sarnıcı

Yerebatan Sarnıcı

Her yaş gurubundan katılımcıları ağırlayan bir kültür sanat kompleksi olan Müze Gazhane de ara tatil boyunca daha fazla çocuğa imkan sunarak çocukların gelişimini destekleyen, eğitici ve renkli etkinliklere kucak açacak.

Miniatürk

Miniatürk

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0