THY'den dev adım! Yurt içi uçuşlara ucuz bilet kampanyasını açıkladı

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuş yapmak isteyen vatandaşlar için dikkat çeken bir kampanyaya imza attı. Yeni ucuz bilet kampanyasıyla cep yakmayan bilet fiyatlarıyla seyahat etme imkanı tanıyan THY, detayları açıkladı. THY ucuz bilet kampanyası ne kadar? THY ucuz bilet kampanyası kaç koltukla sınırlı olacak? İşte detaylar...

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yeni bilet kampanyasıyla müjdeyi duyurdu. 5-6 Mart 2024 tarihinde alınacak biletlerle 11 Eylül-31 Ekim 2024 tarihleri arasında 'sudan ucuz fiyatlarla' seyahat etme imkanı tanıyan THY, tek yön uçuşlarda geçerli olacak kampanya için 799 liradan başlayan fiyatları esas aldı.

Kampanya kapsamında sunulan ExtraFly pakette ücretler, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1.179 TL, PrimeFly pakette ise 1.249 TL olarak belirlendi. Bu hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ise ücretler ExtraFly pakette 1.129 TL, PrimeFly pakette ise 1.189 TL olacak.

Fırsattan yararlanmak isteyen pek çok kişi "65 bin koltuk" kapasiteli kampanya için araştırmalara başladı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0