Sevilen oyuncu 63 yaşında gelin oldu

Tüp mide ameliyatı sonrası 7 ayda 38 kilo veren oyuncu Gülnihal Demir'in gelinlik hayali gerçek oldu.

"Artık aşk filminde oynamak istiyorum"

"Artık aşk filminde oynamak istiyorum" diyerek gönülleri kazanan oyuncu, 7 aylık süreçte tam 38 kilo vererek hep hayal ettiği gelinliği giydi. Birçok filmde rol olan oyuncu gösterdiği başarılı performansıyla şimdi yeni bir film çekiminde hayallerini gerçekleştiriyor.

ROLÜ GEREĞİ GELİNLİK GİYDİ

Çekimleri devam eden bir sinema filminde yer alan oyuncu, rolü gerektirdiği için gelinlik giydi. Başrolü Kadir Çöpdemir ve Yeşim Salkım gibi isimlerle paylaşan sempatik oyuncu, Çöpdemir'in hiçbir gelini beğenmeyen annesini canlandırıyor. Kilo verdikten sonra oyunculuktaki performansının arttığını söyleyen Demir, oğluyla aynı filmde oynamaktan da çok mutlu olduğunu söyledi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0