Mustafa Ceceli'den itiraf

Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli, yıllar önce Kayahan ile yaşadığı anı anlattı.

Mustafa Ceceli, “Kayahan’ın En İyileri” albümünde seslendirdiği ‘Sarı Saçlarından Sen Suçlusun’şarkısının video klibini önceki gün Hasan Kuyucu yönetmenliğinde tarihi Haydarpaşa tren garında çekti.

Şubat ayında çıkarmayı planladığı albüm öncesi yeni klibi için kamera karşısına geçen Mustafa Ceceli, Haydarpaşa'da klip çekmesinin nedenini şu sözlerle açıkladı; “Yeni albüm öncesinde Kayahan ağabeyimizi hem analım hem de hatırlayalım diye ‘Sarı Saçlarından Sen Suçlusun' un klibini çektik. Haydarpaşa'da çekim yapmamızın nedeni ise Kayahan ağabey zamanında bu şarkının klibini burada çekmişti. Biz de o dönemi hatırlayalım diye trenlerin arasında o döneme ait benzer planlar çektik' dedi. Kayahan'ın klipte ki el ve mimik hareketlerine kadar çalıştığını dile getiren Ceceli, “Müzikte bazen geriye dönüşler yapıyoruz şimdi video klip'te bunu yapacağız” dedi.

“BENDEN KORKARLAR”

Mustafa Ceceli, yıllar öncesinde Kayahan ile ilgili yaşadığı anısını şu sözlerle anlattı. “Ben Kayahan abimizden korkardım. Hatta bir gün telefon görüşmemizde kendisine de dile getirdim. O da bana ben sözlerimi karşımdakine, onun duymak istediği gibi değil daha çok dobra bir şekilde söylediğim için genelde benden korkarlar dedi. Ben Kayahan abimiz ile iki kez çalışma fırsatı buldum. İkisinde de kendisinden tam not aldım. ‘Sarı Saçlarından Sen Sorumlusun' onlardan bir tanesidir” şeklinde konuştu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0