Şahan Gökbakar paylaştı: Efsane geliyor!

Şahan Gökbakar, sosyal medyada takipçileriyle paylaştığı video ile merakla beklenen Recep İvedik 5 filminin çekimlerinin bittiği müjdesini verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Recep İvedik serisinin 5. filminin vizyon tarihi belli oldu.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla çekimlerin bittiğini ve 17 Şubat 2017'de vizyona gireceğini duyurdu.

Türk insanına farklı bir açıdan bakan Şahan Gökbakar’ın milyonlarca kişi tarafından beğeni ile izlenilen filmi Recep İvedik serisinin devamı olan beşinci film herkes tarafından merakla bekleniyor.Çektiği 4 Recep İvedik serisi ile Türk komedi dalında büyük bir kitleye ulaşan Şahan Gökbakar daha önceden müjdesini verdiği serinin 5’inci filminin çekimlerini bitirdi. 
 
Gişe rekorları kıran Recep İvedik serisi 17 Şubat'ta görücüye çıkıyor. Her filminde büyük beğeni toplayan Şahan gökbakar, son filmi Recep İvedik 5 ile ekranlara dönüyor.

İşte Şahan Gökbakr'ın vizyon tarihini duyurduğu o video:
 

İzleyici Şahan Gökbakar'ın tedbirlerini aştı

İLİŞKİLİ HABER

İzleyici Şahan Gökbakar'ın tedbirlerini aştı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

oruç turan 7 yıl önce

hayır butun yorum yapan millet kufur edılmesınden şikayetçi olmuş. fakat adamın filmleri gişe rekorları kırıyor. bunca izleyici nerden geliyor.? bence adam hakkını veriyor ; sinemadan para kazanmanın.....

Toplam 2 beğeni

Mahmut 7 yıl önce

Boş komedi küfür hakaret dolu

Toplam 2 beğeni

Tayyip 7 yıl önce

Türk insanına küfürlü bir açıdan bakan Şahan Gökbakar çocuklarda ahlak bırakmadı

Toplam 3 beğeni

mehmet 7 yıl önce

mechul adam küfretsin siz gülün

Toplam 3 beğeni

Mechul 7 yıl önce

Dört gözle bekliyoruz. Yine gulcez bol bol.

Toplam 1 beğeni