Ece Erken eski eşine açtığı davadan vazgeçti

Serkan Uçar'dan geçen yıl boşanan ve geçtiğimiz aylarda çocukları Eymen için velayetin düzenlenmesi istemiyle eski eşine dava açan Ece Erken, davadan feragat etti.

Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken önceki yıl eşi Serkan Uçar’dan boşanmıştı. Anlaşmalı olarak biten evlilik sonrası mahkeme çiftin çocukları Eymen’in velayetini anneye vermişti. Uçar’ın çocuğunu sadece Cumartesi ve Pazar günleri görmesine karar veren mahkeme, çocuğun 3 yaşında geldiğinde de babasının yanında kalabilmesine hükmetti.Bu kararın ardından Ece Erken, “Velayetin düzenlenmesi” davası açarak, Serkan Uçar’ın ilgisiz bir baba olduğunu söyleyerek, 3 yaşını doldurmak üzere olan çocuğunun babasının yanında uzun kalmamasını istemişti. 

FERAGAT ETTİLER 

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen dava kapsamında Erken ve Uçar avukatları aracılığıyla dosyaya feragat dilekçesi sundu. Bugün yapılan duruşmaya taraflar katılmadı ve mahkeme davanın düşürülmesine karar verdi. 

Ece Erken oğlu Eymen'in saçlarını mı boyatıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken oğlu Eymen'in saçlarını mı boyatıyor?
Oğlu rahat etsin diye villasını satıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oğlu rahat etsin diye villasını satıyor!
Serkan Uçar pes dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Uçar pes dedirtti

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0