"Yoluma yalnız devam edeceğim"

Erhan Çelik, "boşanma davası açtım" dedi, ardından Gülben Ergen "yoluma tek başıma devam etmeye karar verdim" diye yazdı.

Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in boşanacağı yönünde ortaya atılan iddialara iki isimden de 'ayrı ayrı' açıklamalar geldi. İlk olarak Twitter hesabından bir basın duyurusu yayınlayan Erhan Çelik boşanacaklarını açıkladı:

"Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvuru yaparak boşanma davası açtım"

Erhan Çelik'in yaptığı açıklamanın tamamı şöyle;



"Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdim"

Erhan Çelik'ten sonra bir açıklama da Gülben Ergen cephesinden geldi. Instagram hesabından açıklamada bulunan Ergen, şunları söyledi:

"Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır."

Gülben Ergen - Erhan Çelik çiftinden kötü haber

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen - Erhan Çelik çiftinden kötü haber

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

fatmazehra 7 yıl önce

gulben ergen bu adam la boşanakda ıyı yapıyor ve gulben ergen bu adama hıç yakışımıyordu sonu hayırlısı olusun bunda vardır bır hayır dıyerım gulben ergen senı çok sevıyoruz çoçuk larna ve cevrene ıyı bır örnek sın ve duyarlı bır insansın devalı yolun acık olusun rabım senı ve cocuk larını kotuluklerden korusun inşallah amin

şimşek 7 yıl önce

çoookta tııııınnn.

Toplam 1 beğeni

yazik olmus 7 yıl önce

aydinlik ve ışıklar icinde yoluma devam edecegim ne demek.sanki evlendigi kisi aydinlanmasina mani olmus gibi.ah gulben ah.ben sahsen uzuldum.ayrilmani istemezdim.ben sizi yakistirmistim.

Toplam 2 beğeni

Nurettin 7 yıl önce

Gundemı bosuna meskyl etmeyın turkıyenın baska dertlerı var

Toplam 9 beğeni

Mechul 7 yıl önce

Hiç tanımam ikisinide. Çokta umurumda değil.

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun