Kıraç'tan AB'ye çok sert eleştiri!

CRI TÜRK FM’de Michael Kuyucu’nun konuğu olan Kıraç, AB'ye çok sert eleştirilerde bulundu.

Sevilen şarkıcı Kıraç, AB'nin Türkiye'ye olan tutumunda iki yüzlü davrandığını, bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’la aynı fikirde olduğunu söyledi. CRI TÜRK FM’de konuk olan Kıraç,15 Temmuz gecesine dair görüşlerini anlattı. 15 Temmuz gecesi sosyal medyanın halkın bilinçlenmesinde çok önemli bir rolünün olduğunu belirtti.

''IRKÇILIK, FAŞİZM FALAN HEPSİ AVRUPA’NIN MALIDIR”

Kıraç, son zamanlarda gündemde olan AB ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu. Irkçılığı AB ülkeleri medeniyetlerinin yaydığını söyledi. Kıraç, “Avrupa’nın çarpıtarak ürettiği tarih anlayışıyla kendine bir uzlaşı yaratmıştır. Irkçılık, faşizm falan hepsi Avrupa’nın malıdır. Aşırı milliyetçilik de Avrupa’nın malıdır. Bunların hepsini biz oradan gördük, aldık; ama ona rağmen medeni uygarlıkla belli bir noktaya gelmekle birlikte bizi almaz.

Çünkü Türkiye’nin uygar olmasının istemiyorlar ki. Uygar devletler, ulusal çıkarlara ters hareketler yapmaz. Avrupa böyle bir medeniyettir çünkü. Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’ndaki gibi, tek dişi kalmış canavar. Uygar tarafları vardır, iyi de çok zor bir konu onu söylüyorum” diye konuştu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0