Güner Özkul: Her dakika için pişmanım!

Yeşilçam'ın duayen ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, babası ile yaşadıklarını ve çok özel anılarını paylaştı

Babası Münir Özkul'un bakımı ile ilgilenen kızı Güner Özkul konuk olduğu televizyon programında, Yeşilçam'ın unutulmaz ismine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Yıllardır babası ile setlerde vakit geçirdiğini, her filmin senaryo aşamasına kadar her alanında olduğunu belirten Güner Özkul, babasının fotoğrafını sosyal medyada paylaştığında gördüğü tepkilere, 'benim fikrim değildi' şeklinde yanıt verdi.


Babasının uzun dönemdir bakımını üstlenen Güner Özkul, "Bir süredir 'Bababm konuştuklarımızı anlamıyor' diye, babamı ziyaretlerimde onunla konuşmuyordum. Bir radyo programına katılmadan önce kendisine 'Sana bir şarkı çaldırayım mı?' diye sordum. "Evet" anlamında gözünü kırptı, inanamadım! Yine sordum, tekrar yanıt verdi. Şimdi, anlamıyor diye sustuğum her dakika için köpekler gibi pişmanım" dedi. 

Münir Özkul'un sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Güner Özkul, "4 yıldır yatıyor ama herhangi bir yatak yarası oluşmadı. İki vardiya bakıcı var evde. Dinliyor, fakat görmesi yanına yaklaşmadıkça mümkün olmuyor" dedi. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 28

enes ayvaz 7 yıl önce

karamemo gelecek haberin olsun

Toplam 1 beğeni

erol 7 yıl önce

seni seviyoruz.

Toplam 3 beğeni

Serdar 7 yıl önce

Rabbim şifalar versin.

Toplam 4 beğeni

Harun 7 yıl önce

Seninle büyüdük ki biz mahmut hocamzsn sen bizim seni hiç unutmicaz Allah uzun omurler versin

Toplam 3 beğeni

ukaşe 7 yıl önce

Amerikadan sperm bankasından aldığıyla çocuk sahibi olan kadından mı bahsedilyor haberde? Acaba bir zahmet tetkik eder misiniz sayın haberciler ve yorumcular?

Toplam 4 beğeni

serdar çikoğlu 7 yıl önce

allh rahmet etsin başımız sağolsun

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun