'Cüneyt Arkın öldü' iddiasına açıklama

Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın'ın eşi, sosyal medyada çıkan Cüneyt Arkın öldü haberleri hakkında açıklama yaptı.

Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Hanım, bir TV kanalında yayınlanan magazin programına telefonla bağlanarak "Cüneyt Arkın hayatını kaybetti" haberleriyle ilgili açıklama getirdi. Böyle haberlerin kendisini çok üzdüğünü ifade etti.

Büyük bir şok yaşadıklarını dile getiren Betül Hanım, bu haberlerin ünlü sanatçının ömrüne ömür katacağını, bu tarz haberlere çok üzüldüğünü, telefonlarının hiç susmadığını ve Cüneyt Arkın'ın 'Benim ölmemi mi bekliyorlar' dediğini bildirdi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 11

fazlı sivri 7 yıl önce

Allah hayırlı ömür versin. Cüneyt Arkın başka ülkede olsa heykelini dikerdiler çünkü bu millet tarihi filimlerde oyiğit insanın sayesinde türk kahramanlarını tanıma şansına sahib oldu.Mert,yakışıklı.çömert.imanlı.ülkesini seven saymakla bitmez vesalam A LLAH ondan razı olsun.

Toplam 2 beğeni

03kahreman 7 yıl önce

ne yani ölümden korkmanıza okadar da luzum yok cevap vermeye ne ihtiyaç. her varlık ölümü tadacak sizde öleceksiniz. allah daha uzun bereketli ömürler versin.allah imanlı kuranlı bir ölüm versin.ölüm insana bazen bir nimet bile olur...

misafir 7 yıl önce

Her canlı ölümü tadacaktır illaki lakin bu yalan haberi neden ortaya atılıyor bu yalan haberler için dava açılmıyor mu

Toplam 2 beğeni

Büşra 7 yıl önce

Ölmeyen sevinsin be abi üzülme

Toplam 2 beğeni

malkaçoğlu 7 yıl önce

adam gibi adam ve oyuncu Kara Murat heeeyt be şimdikiler oyuncu mu ?Şarlatan mı? para için her rolü oynarlar hiç toplumun değerlerine saygı göstermezler. Adam bir düşünür ben böyle yaparsam beni idol alan kişi ne yapar diye?

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun