Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak dava açtı

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün boşanacakları ve yasak aşk yönünde hakkında çıkan asılsız haberleri yapan bir gazeteye 50 Bin TL'lik tazminat davası açtı.

Ünlü çift son zamanlarda haklarında çıkan boşanıyorlar ve yasak aşk yaşıyorlar gibi haberler yapan gazeteye dava açarak dilekçelerinde, "Tuba Saylak, Onur Saylak'a ihanet etmemiştir. Boşanmak için vekalet vermemişlerdir. Mal paylaşımında bulunmamışlardır" sözlere yer verdi.

Avukatlarıyla aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran çift, haklarında çıkan tüm haberlerin yalan, iftira ve saldırı niteliğinde olduğuna işaret etti.

Verilen dilekçede, iki çocuk annesi Tuba Büyüküstün Saylak'ın "yuva yıkan ve aldatan", Onur Saylak'ın ise "aldatılan eş" olarak gösterildiği ve bu durumun çiftin iş hayatlarını olumsuz etkilediğine yer verildi.

Ünlü çift davalı gazeten tazminat isteyerek, mahkemenin evlilik ve aile hayatlarına ilişkin haberlerin yazılmasının ve yayınlanmasının yasaklanmasını ve çıkan haberlerin kaldırılmasına karar vermesini takep etti.

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'tan flaş haber

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'tan flaş haber
Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşandı

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşandı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

sirma 7 yıl önce

İyi yapmiş

gümüş 7 yıl önce

Çok iyi yapmış

Toplam 3 beğeni