Serdar Ortaç'ın başına talih kuşu kondu!

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın başına ABD'de talih kuşu kondu

ABD - Miami'de ev isteyen eşi Chloe'ün bu talebini yerine getirmek için, "İstediği ev biraz pahalı geldi. O kadar nakit param yok, artık daha fazla konser veririm" diyen Serdar Ortaç'ın başına talih kuşu kondu. 

İstanbul merkezli ABD-Orlando'da inşaat işleri ile uğraşan bir firma, Serdar Ortaç'a cazip bir teklifle geldi. Türk firma ünlü popçuya, "Eşinizle birlikte reklam filminde oynayın, size para yerine göl manzaralı 2 adet villa verelim." dedi. Serdar Ortaç teklifi kabul etti. 

3 oda, bir salon, mutfak, banyo ve bahçeden oluşan ‘Göl Evleri’nden Serdar Ortaç, toplam 600 bin dolar (2 milyon 220 bin TL) değerindeki 2 villayı reklam karşılığında alacak. Reklam görüşmelerine başlayan Ortaç, projenin tanıtımında bir de konser verecek. 

Serdar Ortaç'tan 'bebek' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan 'bebek' açıklaması

BİR YORUM YAPIN 11

Şükür 7 yıl önce

Onu tanıyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyardır. Onu unutan saraylarda da olsa zindandadır, bedbahttır. Risale-i Nur Sözler

Toplam 7 beğeni

Ahmet 7 yıl önce

Öte aleme gidince fakir fukaranin ve bu dunyada ezilenlerin, varlik icinde mutlu hayat surenlerden cok daha şansli olduklarini herkes gorecek.Fakirler Allahim iyiki para pul vermedin bize diye sukrederken, zenginler niye o kadar parayi imkani guzelligi verdin bize saptik zulmettik nefsimize diyecekler..

Toplam 6 beğeni

Mehmet 7 yıl önce

Iyi oldu ya bizde serdonun hanimina nasi ev alsak diye dusunuyoduk.buyuk sikintidan kurtulduk?

Toplam 10 beğeni

fakir 7 yıl önce

Boş lafa gerek yok onun yerinde olmak isderdim okaaar.

ali 7 yıl önce

Bu dünyada hiçbir zaman adalet olmadı.insan eşit yaratıldı ama adil yaşamiyor.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun