Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı

Besteci ve Aranjör Emrah Karaduman ve şoförü uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı. Emrah Karaduman'ın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Sanat dünyasının geçtiğimiz yıl en iyi çıkış yapan isimlerinden Emrah Karaduman, Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğradı. Meydana gelen saldırıda Emrah Karaduman'ın şoförü de yaralanırken, Karaduman'ın sağlık durumunun ciddi olduğu gelen ilk haberler arasında... Polis, olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı. Karaduman, Aleyna Tilki ile düet yaptığı 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla biliniyor. 

Besteci ve aranjör Emrah Karaduman (30) ile şoförü, Eskişehir'de saat 00.30 sıralarında uğradıkları bıçaklı saldırıda yaralandı. Emrah Karaduman'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. 

Bir eğlence merkezinde programa çıkmak için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca (37) kaldıkları otel girişinde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan Emrah Karaduman, ambulansa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Emrah Karaduman'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan şüpheli kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Adı açıklanmayan şüpheli, gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Aleyna Tilki Emrah Karaduman'ı yalnız bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki Emrah Karaduman'ı yalnız bırakmadı

BİR YORUM YAPIN 0