Tolgahan Sayışman'dan eşine yasak geldi

Tolgahan Sayışman'dan eşi Almeda Abazi'ye sosyal medya yasağı geldi.

Geçtiğimiz Şubat ayında evlenen çift, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularına yanıt veren çift, Arnavutluk kanalında yayınlanmak üzere çekilen bir belgeselde yer aldıklarını söyledi.

Sayışman gerçekleşen belgesel çekiminde ikinci planda kaldığını söyleyerek "Bu projede ben ikinci plandayım. Ama onun yanında her zaman ikinci planda kalabilirim, umurumda değil" dedi. 

SAYIŞMAN'DAN İZİN ÇIKMADI

Eşi Abazi'nin sosyal medyada yaptığı paylaşımların hayranları tarafından sıkı takip altında olduğu hatırlatılınca Abazi, Sayışman'ın paylaşım yapmasına izin vermediğini söyledi.

Abazi, "Daha neler neler var paylaşmak istediğim ama Tolga izin vermiyor. Çok samimi ve güzel fotoğraflarımız var. Ben bir şekilde paylaşmaya çalışacağım" dedi. 

Tolgahan Sayışman'ın kolyesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'ın kolyesi şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 1

Müslim 7 yıl önce

Işte insanın içinde, sevdiği kıza başkalarının ona bakmasından dolayi duyduğu kıskançlığın güzel bir örneği. Allah tesettürü emrediyor, çünkü insanın fitrati için bunu istiyor. Kimse, mahremine bir namahremin bakmasından hoşlanmaz. Meğer ki fitrati bozulmuş ola. Allah tesettürsüzlere, giyinik çıplaklara ve bunların eşine ailesine hidayet ve şuur versin

Toplam 5 beğeni