Türkçe şarkı söyleyince ülkesinde protesto edildi

Çırağan Sarayı'nda klip çekerek İstanbul'u tanıtan Bulgar sanatçı Anelia, şarkısını Türkçe'ye uyarladığı için ülkesinde protesto edildi.

Bulgaristan'ın pop müzik sanatçısı Anelia, 'Dai Me Oshte / Bana Daha Ver' adlı parçasına Çırağan Sarayı'nda klip çekti. İstanbul'un tanıtımı yapılan klipte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Kız Kulesi ve İstiklal Caddesi yer aldı.

Şarkıcı 'Unutamam' adını verdiği şarkısının Türkçe uyarlamasını da yaptı. 20 Şubat'ta yayınlanan klibin ardından Anelia'nın Türkçe şarkı söylemesine kızan bir grup Bulgar, tepki gösterdi. Şarkıcı protesto edilerek vatansever olmamakla suçlandı.

Katıldığı bir programda açıklama yapan Anelia, "Ben sanatçıyım ve bu da benim işimin bir parçası. İnsanları milletlerine göre değil, iyi olup olmadıklarına göre ayırıyorum" dedi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

TURK 7 yıl önce

TÜRKÇE söylemişse söylemiş.Biz bu vatanı seviyoruz.TURK OĞLU TÜRKÜM.İnkar mı edeyim!

Toplam 1 beğeni

Analizci 7 yıl önce

Üzümcü seni seviyoruz demiyor. Niye bozuldun? Sevilmeyecekler sevilmez. Millete hizmet edenler sevilir. Sizler gibi demokrasi çağdaşlık deyipte nerde akşam orda sabah içip sarhoş olup birde millete aptal diyenler, ne bir yoksulun nede bir işsizin derdine derman olmayanlar özel hayatıma garışmayın lan deyip milleti görmezden gelenlermi sevilecek bu memlekette?

Toplam 1 beğeni

Dost 7 yıl önce

Üzümcü ne alaka yanlış yere parketmissin

Toplam 0 Beğeni

Hatun 7 yıl önce

Hatuna bak maşallah Türkü seven biri baştacidir

Toplam 2 beğeni