Bülent Ersoy hakim karşısına çıktı

Sanatçı Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu'yu tehdit ettiği iddiasıyla 2 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ı hastanede görmeye gelen Ersoy, hastane çıkışında basın açıklaması yaparak Lerzan Mutlu hakkında konuşmuştu. Ersoy, Mutlu için "Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım" ifadelerini kullanmıştı.

Lerzan Mutlu'da bu sözlerin ardından Ersoy'dan şikayetçi olmuş, hakkında 'tehdit' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Bülent Ersoy ve avukatları katıldı. Şikayetçi Mutlu ise duruşmaya katılmadı. Bülent Ersoy, kimlik tespitinde 50 Bin lira geliri olduğunu belirtti.

"Ben onun annesinden büyüğüm"

Bülent Ersoy, savunmasında "Gece nasıl hastaneye gittiğimi hatırlamıyorum. Yoğun bakıma alınmıştı. Lerzan Mutlu ile bir münakaşa yaşamışlardı. Hastaneye geldiğimde bana mikrofon uzattılar. 'Ne düşünebilirim dedim. En yakın arkadaşım hastanede çok kızgınım. Ben onun anasından büyüğüm. Doğruları söylesin beni oraya getirtmesin' dedim" ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy sözlerine "Lerzan temiz kalpli bir çocuk. Beni sevdiğini bilirim. Bende onu severim. Biz nerelere geldik bakın kucağımda çekilmiş resmi var. Biz aklıselim insanlarız. Duruşmaya gelse mutlaka elimi öpecekti" diye devam etti.

Duruşmanın sonunda mahkeme dosyayı uzlaşma bürosuna gönderdi. Ersoy ile Mutlu uzlaşırsa dosya kapanacak ancak uzlaşmazlarsa dosya mahkemeye geri gelecek

Bülent Ersoy'un dişçi kıyafeti şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy'un dişçi kıyafeti şaşırttı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0