Demet Akalın'dan Oğuzhan Koç'a ağır tavsiye

Şarkıcı Demet Akalın, Oğuzhan Koç'un programında "Bangır Bangır" isimli şarkıyla yaptığı göndermesine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Demet Akalın, daha önce '3 Adam' ekibini sevmediğini "Şu ‘3 Adam’ı Popstar ortak kulisimizde ismimi parçalamadan öncede sevmiyordum!” diyerek dile getirmişti. 

Akalın'ın bu paylaşımı büyük yankı uyandırırken '3 Adam' ekibi konuya ilişkin açıklama yapmamış, İbrahim Büyükak, ekip adına konuşarak "Bizi polemiğe çekmeyin" demekle yetinmişti.

Son olarak ise Oğuzhan Koç, Akalın'ı sevdiğini söyleyerek “Demet Akalın’ın ‘Bangır Bangır’ şarkılarını çalarım” şeklinde imalı bir açıklamada bulundu. Koç, Akalın'ın iddia ettiği gibi ortak kulislerinin ise hiç olmadığını vurguladı.

'SEN ONLARA UYMA!'

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından Koç'un bu açıklamasını haber yapan gazeteyi yeni bir açıklamayla paylaştı. Açıklama şöyle:

"Koç'um sana şu kadar söyliyim; işte bu yüzden sevilmiyosunuz. Ödül aldığım bir üniversitenin töreninde de benle (sözde) sağlam dalga geçmiştiniz! Sende o sevimli ikilinin yanında güzel şarkılarınla erime bence! Ben kimseye boşuna sallamam! Haa, ortak kulis yoktu demişin. Ben ekmek yediğim kulislerde alem yapmadığım için hatırlamaman normal. Neyse, benden tavsiye. Yinede sen onlara uyma."

BİR YORUM YAPIN 1

sakin 6 yıl önce

ben de sevmiyorum bkm yeteneksizlerini...

Toplam 4 beğeni