Selim Soydan Hülya Koçyiğit'i anlattı

Akciğer kanseri için tedavi olan Hülya Koçyiğit'in eşi Selim Soydan, Koçyiğit'in tedavi sürecini anlattı.

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Hülya Koçyiğit, geçtiğimiz hafta New York'ta akciğer kanseri ameliyatı geçirdi. Ünlü oyuncunun tedavi süreci boyunca yanından ayrılmayan eşi Selim Soydan süreci böyle anlattı; 

'BURAYA KADARMIŞ SELİM'

"Burası hayatımın en büyük dersi oldu. Seneye, evliliğimizdeki 50. yılı bitirmiş olacağız. Hayatımın en doğru kararı sevgili eşim Hülya ile yaptığım evlilikti. Bu aşkı anlatmam kolay değil...

Yarım asrı birlikte geçirdiğim yol arkadaşım Hülya'nın göz yaşı döktüğünü ilk kez gördüm. O göstermedi, ben gördüm. Başını omzuma yaslayıp 'Buraya kadarmış Selim' dediğini hiç unutmayacağım. Boğazım düğüm düğüm oldu, sıkıca sarıldım ona. Benden kaçırmaya çalıştığı göz yaşlarını da görmezden geldim kendimi sıkarak. Bunları hep birlikte atlatacağımızı söylediğimde 'İşte hayat arkadaşlığı böyleymiş Selim' dedi.

9 GÜNDÜR HASTANEDE

Aynı ameliyatı geçiren hastaların en fazla 4 gün hastanede kaldığını öğrenen Koçyiğit, 9 gündür hastanede kalmasının sebebini sorduğunda Soydan,  "Ciğerinin üçte birini aldıklarını hatırlatıyorum ben de ona. Buradan tam anlamıyla iyi hissettiği zaman çıkmamızın çok daha sağlıklı olacağını söylüyorum."

'HERKESE ÖRNEK OLSUN'

Sanat camiasının örnek çifti Türk futbolunun krallarından Selim Soydan ve Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, 50 yıl önce Büyükada'da birbirlerini görüp aşık oldular.

Soydan, "İnşallah bu sevgimiz onlara ve herkese örnek olur. Aşkımız ve Allah'a olan inancımız ile her şeyin üstesinden geleceğiz. İnanıyorum." dedi.

 

Hülya Koçyiğit: Sıkıntım çok!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit: Sıkıntım çok!
Hülya Koçyiğit yürüyüşlere başladı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit yürüyüşlere başladı

BİR YORUM YAPIN 0